Päijät-Hämeen hyvinvointialue

Lähihoitaja, asumispalveluiden varahenkilöstö, La

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 06.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 23:59
  • 20.05.2024, 23:59

Lähihoitaja, asumispalveluiden varahenkilöstö, La

Lähihoitaja, asumispalveluiden varahenkilöstö, La, 3 paikkaa, Päijät-Hämeen hyvinvointialue, Lahti

Oletko kiinnostunut vaihtelevasta ja monipuolisesta lähihoitajan työstä? Tule työkaveriksemme asumispalvelujen varahenkilöstöön! Meillä on avoinna kolme lähihoitajan vakituista tehtävä ikääntyneiden tehostetun palveluasumisen yhteisessä varahenkilöstössä kolmella eri alueella.

Ensimmäinen lähihoitajan tehtävä on Lahden alueen varahenkilöstöön johon kuuluu seuraavat yksiköt Mukkulan palvelutalo, Lepolakoti, Kärpäsen palvelutalo, Jalkarannan palvelutalo ja Onnenkoto Hollolassa.

Toinen lähihoitajan tehtävä on Nastola-Iitti alueelle johon kuuluu Linnunlaulu, Timontalo, Salmikoti ja Onnela.

Kolmas lähihoitajan tehtävä on Orimattilan alueelle johon kuuluu Marttila, Erkkilä sekä Artjärven palvelutalo. Voit hakemuksessasi ilmoittaa mille alueelle haluaisit ensisijaisesti työskentelemään.

Palvelutaloissamme pääset tekemään merkityksellistä työtä, lähellä ihmistä. Yhdessä teemme työtä mahdollistaaksemme asukkaillemme arvokkaan ja oman näköisen elämän. Haluamme tehdä heidän arjestaan hyvää ja toimivaa; meille tärkeää on aito läsnäolo. Työtämme ohjaa asukkaille antamamme hyvän elämän lupaus – Eletään koko elämä!

Olet tervetullut meille, mikäli kaipaat uusia tuulia työtehtäviisi tai olet kyllästynyt tekemään yövuoroja. Sovit joukkoomme, jos pidät vaihtuvista työympäristöistä ja työkavereista. Tarjoamme sinulle vaihtelevan työn, hyvän perehdytyksen sekä työkavereidesi tuen. Saat hyödyntää työssäsi omaa osaamistasi monipuolisesti ja kehittyä hoitotyön ammattilaisena. Pyrimme tukemaan työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamista; meillä voit itse vaikuttaa työvuoroihisi. Työskentelet kahdessa vuorossa.

Me tarjoamme
– osaavat ja kannustavat työkaverit
– perehdytyksen työhön
– mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen
– perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)
– mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
– laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Tehtävässä edellytetään lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira). Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Työskentelykielemme on suomi, joten toivomme hakijalta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, kuten B1-tasoa. Ikääntyneiden kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023 28§).

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana ja palkkaamme tehtävään tekijän heti sopivan osaajan löydyttyä.

Tervetuloa meille töihin!

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2550 € / kk
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:2-vuorotyö
Hakemus:Palveluesihenkilö, Päivi Siivonen
puh. 044 729 7108
paivi.siivonen@paijatha.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: