Nordic Sports Brands Oy

Hallinnon Assistentti Pohjoismaiseen konserniin

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 18.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 16.07.2024, 23:59
  • 16.07.2024, 23:59

Hallinnon Assistentti Pohjoismaiseen konserniin

Hallinnon Assistentti Pohjoismaiseen konserniin, Nordic Sports Brands Oy, Tampere

Nordic Sports Brands on verkkokauppaan suuntautunut monikanavainen urheilu- ja ulkoilutuotteiden vähittäis- ja tukkukauppakonserni, jolla on omat vahvat tuotemerkit. Konsernilla on yhtiöitä Pohjoismaissa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa: Nordic Sports Finland (tukku, 1994), Green Trail (Suomi, vähittäiskauppa, 1993), Kuntokauppa (Suomi, vähittäiskauppa, 2007), Scushi (Norja, vähittäiskauppa, 2012) ja Sportproffsen (Ruotsi, vähittäiskauppa, 2020). Yrittäjävetoinen konserni tähtää erinomaiseen asiakaskokemukseen hyvällä hinta-laatusuhteella ja erikoisliikkeen palvelutasolla. Konserni työllistää yli 100 verkkokaupan ja vähittäiskaupan ammattilaista. NS Brandsin pääkonttori sijaitsee Tampereella.

Visiona on kasvaa Pohjoismaiden parhaaksi yritykseksi asiakaskokemuksen, henkilöstökokemuksen ja kannattavan kasvun osalta. Liiketoimintaa ohjataan voittamiseen tähtäävällä kulttuurilla, joka kannustaa tehokkaaseen suoritukseen ja jatkuvaan kehitykseen kohti missiota: hyvinvointia ihmisille. Parhaillaan emoyhtiössä on meneillään yrityssaneeraus ja sen myötä liiketoiminnan uudelleenjärjestelyprosessi, jonka tavoitteena on kääntää liiketoiminta takaisin kannattavaan kasvuun ja siten kirjoittaa seuraavat luvut menestystarinaan. NSB Service Oy vastaa tytäryhtiönä konsernin pyörien ja kuntolaitteiden huoltamisesta Suomessa, sähköpyörien kokoonpanosta Tampereella sekä kyseisten palveluiden myymisestä konsernin ulkopuolisille yritysasiakkaille.

Etsimme hallinnon assistenttia kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Oletko itseohjautuva ja langat pysyvät käsissäsi muuttuvissakin tilanteissa? Mikäli kyllä, saatat olla etsimämme hallinnon assistentti.

Etsimme tiimiimme organisointikykyistä assistenttia, jolla on pilke silmäkulmassa ja joka syttyy järjestyksestä ja kieliopista. Tässä keskeisessä roolissa pääset avustamaan Pohjoismaisen konsernin johtoryhmää heidän päivittäisessä työssään ja varmistamaan osaltasi, että hommat hoituvat kuten pitää ja valmistuvat ajallaan.

Työtehtävässä työskentelet talousjohtajan alaisuudessa osana taloustiimiä. Työtehtävä on monipuolinen, mutta tässä hieman ajatusta siitä, mitä tulisit meillä tekemään:

– Matka- ja kokousjärjestelyt, mukaan lukien aikataulujen koordinointi

– Kokousmateriaalien, kuten diaesitysten ja esityslistojen, valmistelu

– Avustavat taloushallinnon työt (esimerkiksi kuukausiraportointi)

– Taloushallinnon avustaminen hallinnollisissa asioissa

– Taloushallinnon tiedostonhallinnasta vastaaminen

– Johtoryhmän avustaminen päivittäisessä työssä

– Johtoryhmän ja henkilökunnan välisenä linkkinä toimiminen

– Tampereen toimipisteistä vastaaminen (mm. välipalat, avaimet, kiinteistöön liittyvät kysymykset)

– Tiettyjen projektien edistäminen tilanteen mukaan

Työssäsi tulet usein käsittelemään luottamuksellista tietoa ja etsimmekin henkilöä, johon voimme luottaa kuin vuoreen.

Parhaassa mahdollisessa tapauksessa olet omimmillasi muuttuvassa ympäristössä, ja sinulla on loistavat vuorovaikutustaidot sekä timanttinen paineensietokyky. Toimit sujuvasti erilaisten ihmisten kanssa ja osaat välittää oikean tiedon eteenpäin oikea-aikaisesti. Tehtävä vaatii erinomaisia itsensäjohtamis- ja priorisointitaitoja. Työnkuvaan kuuluu myös toimitusjohtajan avustaminen ja hänen aikatauluistaan huolehtiminen. Toimit linkkinä johtoryhmän ja henkilökunnan välillä ja varmistat, että johtoryhmäläisten aika käytetään oikein.

Toivomme, että sinulla on joko kaupan alan koulutus tai vähintään kaksi vuotta työkokemusta vastaavista tehtävistä. Puhut sujuvasti sekä suomea että englantia, muut pohjoismaiset kielet katsotaan eduksi. Voit olla juuri valmistunut tai jo pidempään töitä tehnyt, meille tärkeintä on löytää oikea tyyppi tiimiimme. Tehtävän suorittaminen edellyttää läsnäoloa pääkonttorillamme Tampereella. Työtilanteen salliessa osittainen etätyö on sovittaessa mahdollista.

Nordic Sports Brands Oy tarjoaa sinulle haastavia ja kiinnostavia tehtäviä, huippuosaamiseen tähtäävän yrityskulttuurin sekä positiivisen ja kannustavan oppimisenhaluisen työyhteisön, joka koostuu ammattilaisista, jotka uskovat dynaamiseen ja rohkeaan datalähtöiseen työhön. Sinulla on mahdollisuus kehittää sekä liiketoimintaa että itseäsi ja olla mukana kirjoittamassa poikkeuksellista kasvutarinaa. Lisäksi saat hyvät ja kehittyvät työsuhde-edut.

Ennen työsuhteen alkua vaadimme valitulta henkilöltä negatiivista huumausainetestiä osana Nordic Sports Brands Oy:n päihdepolitiikkaa. Huumausainetestaus tehdään työterveydessämme. Tällä pienellä eleellä pyrimme edistämään henkilöstön sitoutumista missiomme ja toimialamme mukaiseen työskentelyyn ihmisten hyvinvoinnin ja terveyden puolesta.

Mikäli monipuolinen työ Pohjoismaisen konsernin sydämessä kiinnostaa, laita CV ja hakemuskirje mahdollisimman pian. Tehtävän palkkaus perustuu osaamiseen ja kokemukseen ja on arviolta noin 2400 – 2800 euroa kuukaudessa. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joka päättyy 31.01.2024. Toivomme henkilön voivan aloittaa mahdollisimman pian, viimeistään 1.4.2024.

Lisätietoja työstä antaa Auri Saarelainen puhelimitse 040 5299 809 ma-to klo. 9:00-15:00 tai sähköpostitse hr@nsbrands.com.

Palkkaus:2400-2800 euroa
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:viimeistään 1.4.2023
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Shuchita Arora, shuchita.arora@nsbrands.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: