Neova

Kenttäoperaattori

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 13.04.2024, 0:00
  • Suljettu 30.04.2024, 23:59

Kenttäoperaattori

Haemme Peräseinäjoelle Haukinevan pellettitehtaalle KENTTÄOPERAATTORIA jonka toimenkuvaan kuuluu laajasti automatisoidun tehdaskokonaisuuden tukitehtävien hallinta pyöräkonelastauksista ja kunnossapitotöistä tuotannon laadun varmistukseen.

Päätehtävänäsi on hoitaa raaka-aineen ja lopputuotteen lastaus-, ja siirtotyöt pyöräkuormaajalla sekä osallistua tehdaskokonaisuuden huolto-, ja kunnossapitotöihin.

Tehtävä edellyttää teknistä ymmärrystä, kykyä ja mielenkiintoa mekaanisiin kunnossapitotöihin sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Arvostamme automaatiojärjestelmien tuntemusta ja yleistä käyttöosaamista sekä katsomme eduksi sähköalan koulutuksen. Valmiutesi olet hankkinut joko työelämästä, koulun penkiltä tai tekniikan alan harrastuneisuuden kautta. Lisäksi tarvitset reipasta asennetta työntekoon, itseohjautuvuutta sekä oma-aloitteista asioihin tarttumista. Toimintamallimme perustuu työntekijöidemme monitaitoisuuteen.

Sinulla on paineensietokykyä, motivaatiota vaihteleviin työtehtäviin sekä intoa ja kykyä ratkaista eteen tulevia ongelmia. Olet reipas, vastuullinen ja yhteistyötaitoinen tiimipelaaja, joka kykenee myös itsenäiseen päätöksen tekoon. Ymmärrät työturvallisuuden olennaisena osana ammattitaitoa ja olet valmis oppimaan uutta sekä kehittämään osaamistasi ja työtapojasi.

Työ on pääsääntöisesti keskeytyvää kaksivuorotyötä 8h työvuoroissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head Of Pellet Production, Toni Jyllilä, puh. 040 866 8025 tai toni.jyllila@neova-group.com.

Lue lisää ja hae paikkaa 30.4.2024 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

Neova

Osaamisalue: