Meidän IT ja talous Oy

ICT-suunnittelija Toimialajärjestelmät-tiimiin

  • Sijainti Lappeenranta
  • Julkaistu 19.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 05.05.2024, 23:30
  • 05.05.2024, 23:30

ICT-suunnittelija Toimialajärjestelmät-tiimiin

ICT-suunnittelija Toimialajärjestelmät-tiimiin, Meidän IT ja talous Oy, Joensuu, etätyö, Lappeenranta

Innostutko haasteista ja haluat kehittää palveluita? – Tule meitalaisten joukkoon Asianhallinnan – ja arkistoinnin suunnittelijaksi!

Haemme vakituista ICT-suunnittelijaa Toimialajärjestelmät-tiimiimme ensisijaisesti Lappeenrannan tai Joensuun toimistolle. Työtä tehdään arkisin toimistotyöaikana ja työnkuva soveltuu myös etätyöksi.

Toimialajärjestelmät-tiimissä tuotetaan asiakkaiden Meitalle ulkoistamien tietojärjestelmien tietohallintopalveluja eli kehitetään ja ylläpidetään noin 400 asiakaskohtaista tietojärjestelmää. Asiakkaitamme ovat hyvinvointialueet, kunnat ja muut kuntatoimijat, joten toimialapalvelumme kattavat mm. asianhallinnan ja arkistoinnin, sivistystoimen, varhaiskasvatuksen, ravintohuollon, sosiaalipalveluiden ja terveydenhuollon tietojärjestelmiä.

Työtehtäviisi kuuluu:

– Asianhallinta- ja arkistointijärjestelmien suunnittelu, ylläpito ja tuki
– Osallistuminen asiantuntija- ja projektiryhmätyöskentelyyn
– Tietojärjestelmädokumentaation ylläpito
– Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista työotetta, soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta asianhallinta- ja arkistointijärjestelmistä ja niihin liittyvistä kehittämis- ja ylläpitotehtävistä. Tehtävänkuvaan kuuluu projekti- ja kehitysryhmätyöskentelyä yhdessä asiakkaiden ja tietojärjestelmätoimittajien kanssa, joten arvostamme kehittämishaluista asennetta, ongelmanratkaisutaitoja ja rohkeutta toimia eri sidosryhmien kanssa.

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

– Tietoliikenneteknologian ja työasemahallinnan tuntemusta
– Asianhallinnan toimintamallien tuntemusta
– Osaamista ja kehittämishalua asianhallintajärjestelmissä (Dynasty, M-files)
– Osaamista ja kehittämishalua arkistointijärjestelmissä (X-Archive, M-files)
– MS Windows palvelinympäristön tuntemusta
– Sujuvaa suomen kielen puhe- ja kirjoitustaitoa

Meita

Meidän IT ja talous Oy – tuttavallisesti Meita – on monipuolinen ja luotettu ICT:n ja taloushallinnon kumppani. Omistaja-asiakkaitamme ovat Etelä- ja Pohjois-Karjalan, Päijät-Hämeen sekä Etelä-Savon kunnat, kuntatoimijat ja hyvinvointialueet. Kehitämme ajasta ja paikasta riippumattomia toimintamalleja, jotka mahdollistavat yhtenäiset ICT-, talous- ja henkilöstöhallinnonpalvelut kaikille asiakkaillemme. Meitassa teet arvokasta työtä kuntalaisten hyväksi ja saat mahdollisuuksia sekä kehittyä että kehittää. Pääset haastavaan ja innoittavaan työhön osaksi asiantuntevaa työyhteisöä ja vahvaa tavoitteellista työnteon kulttuuria.

Palkkaus:AvainTES + vastuulisät + kokemuslisät
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Odotamme hakemustasi ja CV.täsi osoitteessa www.meita.fi/tyopaikat
Yhteystiedot:Jäitkö vielä miettimään? Ota rohkeasti yhteyttä ICT-liiketoimintajohtaja Juuso Mikkoseen sähköpostitse juuso.mikkonen@meita.fi. Ollaan yhteydessä!
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: