Mehiläinen Oy

Yöpainotteinen Lähihoitaja, Espoo

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 03.06.2024, 23:59
  • 03.06.2024, 23:59

Yöpainotteinen Lähihoitaja, Espoo

Yöpainotteinen Lähihoitaja, Espoo, Mehiläinen Oy, Mainiokoti Hulda & Malva-hemmet, Espoo

Yöpainotteinen lähihoitaja, Mainiokoti Hulda & Malva-Hemmet, Espoo

Mainiokoti Hulda ja Malva-Hemmet on pieni ja kodikas ruotsinkielinen yksikkö Espoon Eestinlaaksossa, joka tarjoaa korkealaatuista hoivaa ikäihmisille ympäri vuorokauden.

Haemme koulutettua lähihoitajaa tiimiimme, joka on avoin ja rehellinen tiimityössä, kunnioittaa jokaisen yksilön arvoa ja on sitoutunut yhteistyöhön edistääkseen asukkaidemme hyvinvointia ja onnellisuutta. LOVe-lääkeluvat ovat vaatimus yövuorojen työskentelyyn ja nämä voit suorittaa myös meillä. Toivomme sinun osaavan myös ruotsia.

Meillä pääset osaksi kehittyvää työyhteisöä, jossa arvostamme avoimuutta ja rehellisyyttä. Kohtelemme toisiamme kunnioituksella ja tasa-arvoisesti ja teemme yhteistyötä.

Työnantajana Mainiokodit tarjoaa Mehiläisen työterveyshuollon palvelut. Sinulla on myös pääsy Edenredin liikunta- ja kulttuurietuun, jonka saat puolen vuoden työskentelyn jälkeen. Saat myös monia alennuksia eri palveluntarjoajilta. Mainiokodeissa työskentelevänä sinulla on myös monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet.

Hae tehtävään viimeistään 3.6.2024 kauttamme rekrytointijärjestelmän kautta.

Ole nopea, sillä täytämme paikan heti kun löydämme oikean henkilön.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja palkka määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Alkaen 1.1.2024 yksityisten palveluntuottajien on lain mukaan velvollisuus tarkistaa rikosrekisteriotteet työnhakijoilta ja työtehtäviään vaihtavilta työntekijöiltä vanhus- ja vammaispalveluiden sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävissä sosiaali- ja terveydenhuollon valvontalain (741/2023) mukaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä, kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Kirsi Sieppi
040-1883438
kirsi.sieppi@mainiokodit.fi

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Yksikönjohtaja Kirsi Sieppi, 040-1883438, kirsi.sieppi@mainiokodit.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: