Mehiläinen Oy

Tiimivastaava (sairaanhoitaja/terveydenhoitaja)

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 23.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 26.05.2024, 23:59
  • 26.05.2024, 23:59

Tiimivastaava (sairaanhoitaja/terveydenhoitaja)

Tiimivastaava (sairaanhoitaja/terveydenhoitaja), Mehiläinen Oy, Ykköskodit/Provesta Takomo, Järvenpää, Järvenpää

Tiimivastaava (sairaanhoitaja/terveydenhoitaja), Ykköskodit/Provesta Takomo, Järvenpää

Tule rakentamaan kanssamme kotia, joka tekee huomisesta paremman!

Etsimme tiimimme osaksi tiimivastaavaa, vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Mihin tulet töihin?
Provesta Takomo on vuoden 2023 alussa Järvenpään Pajalaan avattu 18 paikkainen toimintayksikkö, jossa tarjoamme asumispalveluita kehitysvammaisille, mielenterveyskuntoutujille ja erityisryhmille. Provestan toimintayksiköt ovat osa Ykköskotien sosiaalipalveluita. Olemme palvelutuote erityisryhmille, jonka keskiössä ovat asukkaiden omat asuinhuoneistot integroituna tavanomaiseen asuinympäristöön. Palvelu mahdollistaa asiakkaan kotona asumisen ja arjen sujumisen avun ja tuen tarpeesta huolimatta. Työtä teemme aamu- ja iltavuorossa, lisäksi öisin on varallaoloa, joka ei edellytä liikkumista yksikköön, vaan asiakkaat saavat tarvitessaan tukea puhelimitse.

Mitä pääset tekemään?

Haluatko työskennellä innostavassa ja energisessä työilmapiirissä vähän erilaisen asumispalvelutuotteen parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla Provesta Takomon tuleva tiimivastaava!

Provesta Takomossa tiimivastaavan työ on asiakkaiden kokonaisvaltaista arjen ohjausta sekä mahdollisimman itsenäisen elämän tukemista asiakkaan omassa kodissa, yksikön yhteisissä tiloissa ja asioinneissa yksikön ulkopuolella. Toimintaamme kuuluu myös erilaiset toiminnalliset ryhmät ja niiden ohjaaminen. Lisäksi odotamme sinun varmistavan yksikön arjen toiminnan sujuvuutta, asiakastyön organisointia ja laatulupausten toteutumista arjessa. Vastuualueenasi on myös lääkehoitoon liittyvät tehtävät. Tiimivastaava toimii yksikön esihenkilön varahenkilönä loma- ja muissa poissaolotilanteissa. Osaamisesi, kiinnostuksesi ja vahvuuksiesi sekä yksikön tarpeiden mukaisesti sinulla voi olla lisäksi myös muita vastuualueita.

Kuka sinä olet?

Toivomme, että olet koulutukseltasi joko sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja. Huomioimme haussa myös muut sosiaali- ja terveydenhuoltoalan AMK-tutkinnon suorittaneet. Etsimme positiivisesti asioihin suhtautuvaa ja oma-aloitteista tyyppiä, jolla on kokemusta kehitysvammaisten ja/tai mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelystä. Olet asiakaslähtöinen, joustava ja innostunut työstäsi kehittyvässä, laadukkaassa ja energisessä organisaatiossamme. Hyödyksi tehtävässä on kokemuksen tuoma ammatillinen varmuus ja keskeneräisyyden sietokyky nuoren yksikön alkutaipaleella sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Asenne kuitenkin lopulta ratkaisee – eikä huumorintajustakaan ole haittaa. Halutaan, että teet työtä niin kuin tiimikin: ammatillisesti, kärsivällisesti ja rennolla otteella.

Miksi tulisit meille töihin?

Ykköskodeissa saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuuriedun, kattavan työterveyshuollon sekä mahdollisuuden osallistua lisä- ja täydennyskoulutuksiin. Työnantajana olemme joustava, innostava sekä kehitys- ja koulutusmyönteinen. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä sekä työn kehittämistä. Perehdytyksemme on laadukasta ja kattavaa.

Tiimivastaavan tehtävä tarjoaa sinulle lisäksi arvokasta kokemusta esihenkilötyöstä ja hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen.
Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen. Työstä maksetaan lisäksi tehtäväkohtaiset lisät.

Innostuitko?

Hae tehtävää pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Katja Savolainen
Provesta Takomon esihenkilö
p. 040 194 2946
katja.savolainen@mehilainen.fi

Koti, joka tekee huomisesta paremman.

Ykköskodeissa tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta ja kodin, josta voi ponnistaa jälleen kohti itsenäisempää elämää. Tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa häntä autetaan kuntoutumaan ja saamaan ote itsenäisestä elämästä. Toimintamme keskiössä on laadukas hoito ja tuki, joita ohjaavat asukkaan yksilölliset tarpeet, toiveet sekä kuntoutuspolku, jota kuljemme yhdessä hänen kanssaan.

Ykköskodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katja Savolainen, 040 194 2946, katja.savolainen@mehilainen.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: