Mehiläinen Oy

Siivoojia Kotipalvelu Mehiläinen Kirkkonummi

  • Sijainti Kirkkonummi
  • Julkaistu 03.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.06.2024, 23:59
  • 30.06.2024, 23:59

Siivoojia Kotipalvelu Mehiläinen Kirkkonummi

Siivoojia Kotipalvelu Mehiläinen Kirkkonummi, Mehiläinen Oy, Kirkkonummi

Meitä mehiläisiä on jo 37 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin!

Haemme toimintamme laajentuessa Kotipalvelu Mehiläiseen siivoojia Kirkkonummelle
 
Toimintamme laajenee alueelle elokuussa, joten kartoitamme tilannetta ja palkkaamme työntekijöitä jo hyvissä ajoin.

Mitä siivoojan työ Mehiläisen siivouspalveluissa pitää sisällään?

Tuotamme sekä koti- että toimitilasiivouksia. Siivoojat ovat etulinjassa varmistamassa asiakkaidemme palvelukokemusta. Kotisiivouksen asiakkaitamme ovat ikäihmiset ja muut erityisryhmät, joiden kodin puhtaudesta huolehditaan asiakkaan kanssa laaditun palvelusopimuksen mukaisesti. Työhön voi kuulua siivouksen lisäksi pyykkihuoltoa, muuttosiivouksia ja kesäaikaan ikkunoiden pesua. Toimitilasiivouksia tuotamme laidasta laitaan pienistä toimistoista ja liiketiloista suurempiin kokonaisuuksiin.

Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 8:00-17:00 välille, mutta voi sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonloppuvuoroja. Otamme huomioon toiveesi niin työkohteiden kuin työaikojenkin suhteen.

Palkkaus: Mehiläisen siivouspalveluissa on käytössä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus, palkkaluokka G12A. Tuntipalkka on kokemusvuosista riippuen 12,15-13,37 €.

Perehdytys tehtävään tehdään perusteellisesti Mehiläisen tiimiesihenkilön ja nykyisten siivoojien avustuksella.

Mitä siivoojan työssä menestymiseen tarvitaan?

Meillä on Mehiläisen siivouspalveluissa pitkäaikaisia työntekijöitä ja erittäin tyytyväiset asiakkaat. Työ on monipuolista siivous- ja asiakaspalvelutyötä ja tehtävät vaativat itsenäistä, oma-aloitteista ja joustavaa palveluasennetta. Sovit meille, jos olet valmis tuottamaan laadukasta palvelua ja vahvistamaan työyhteisöämme omalla persoonallasi. Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja työntekijöiden toiveita ja kehitysehdotuksia kuunnellaan. Olemme panostaneet vahvasti valmentavaan esihenkilötyöhön ja tukenasi on koko hallinnon tiimimme.

Odotamme hakijalta vähintään vuoden kokemusta puhtaanapitoalalta Suomessa. Toimitilasiivoojan tai laitoshuoltajan tutkinto tai osatutkinto katsotaan eduksi. Etua on myös aloitetuista opinnoista. Edellytämme vähintään B1-tason suomen kielen taitoa. Katsomme näiden lisäksi eduksi aikaisemman muun asiakaspalvelukokemuksen sekä henkilöauton ajokortin.

Mehiläisen tavoitteena on olla yksi Suomen houkuttelevimmasta työnantajista. Olemme erittäin moderni ja joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja jokainen voi aidosti vaikuttaa oman yksikkönsä onnistumiseen. Isona konsernina pystymme tarjoamaan paljon erilaisia kasvumahdollisuuksia ja urapolkuja Mehiläisen sisällä. Yksi osa henkilöstön huomioimista on erilaisten etujen tarjoaminen muun muassa terveyteen, liikuntaan ja hyvinvointiin sekä matkustamiseen liittyen sekä alennuksia yhteistyökumppaneiden palveluista.

Kiinnostuitko? Jätä suomenkielinen hakemuksesi 30.6.2024 mennessä.

1.1.2024 voimaan tulevan lain velvoittamana tarkistamme rikosrekisteriotteen uusilta työntekijöiltä iäkkäiden henkilöiden sosiaali- ja terveyspalveluissa, kun henkilö aloittaa tehtävässään 1.1.2024 tai myöhemmin (741/2023, 28 §). Kotisiivoojan työhön kuuluu olennaisesti työskentelyä henkilökohtaisessa vuorovaikutuksessa iäkkäiden henkilöiden kanssa.

Voit keskustella tai kysyä lisää tehtävästä suoraan:

Hanna-Maija Laaksi
hanna-maija.laaksi@mehilainen.fi

Mehiläisen siivouspalveluiden tiimiesihenkilö

Me mehiläiset rakennamme yhdessä parasta paikkaa ammattilaiselle. Teemme sen johtamalla reilusti ja suhtautumalla laatuun tinkimättömästi. Saamme asioita aikaiseksi toimivassa työympäristössä, jossa tukena on osaavia ja välittäviä työkavereita. Kasvamme ja kehitymme yhdessä. Olemme paras paikka ammattilaiselle, jolla on elämä tehtävänä.

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Hanna-Maija Laaksi, hanna-maija.laaksi@mehilainen.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: