Mehiläinen Oy

Sairaanhoitajaopiskelija, Kesätyö

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 13.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.07.2024, 23:59
  • 31.07.2024, 23:59

Sairaanhoitajaopiskelija, Kesätyö

Sairaanhoitajaopiskelija, Kesätyö, Mehiläinen Oy, Helsinki

Sairaanhoitajaopiskelija, Kesätyö, Mainiokoti Tenho, Helsinki

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Tenhoon, Helsinkiin!

Mainiokoti Tenho sijaitsee Ruskeasuolla, Mannerheimintien läheisyydessä. Tenhossa hoitajat tarjoavat yksilöllistä ja laadukasta hoivaa ikääntyneille asukkaillemme. Meillä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Moniammatillista tiimiämme kuvaa kehitysmyönteisyys ja avoimuus. Jokaisella työntekijällä ja asukkaalla on mahdollisuus kehittää toimintaamme. Työtämme ohjaa asukkaan voimavaroja säilyttävä ja kuntouttava työote. Toteutamme monipuolista asukaslähtöistä aktiivista arkea päivittäin, joka pitää sisällään muun muassa musiikkia, pelaamista, jumppaamista ja ulkoilua. Kunnioitamme asukkaiden itsemääräämisoikeutta ja haluamme tarjota heille oman näköisen vanhuuden.

Sairaanhoitajaopiskelijana työtehtäväsi ja vastuualueesi muotoutuvat opintojesi valmiusasteesta ja työkokemuksesta riippuen. Tehtäviin voi kuulua mm. lääketilausten tekoa, lääkärin konsultointia ja sairaanhoidollisten taitojen hyödyntämistä kenttätyössä. Mukavat ja kokeneet kollegat opastavat sinua työhösi.

Olemme joustava työnantaja ja haluamme tukea työn ja muun elämän yhteensovittamista. Meillä työn tekeminen on hauskaa ja perehdytämme hyvin jokaisen työntekijän. Meille on tärkeää, että jokainen voi olla töissä hyvillä mielin. Työntekijöillemme kuuluu Mehiläisen työterveyshuolto. Kotimme henkilökunnan käytössä on myös laadukas kuntosali.

Työ voi olla vuorotyötä tai arkiaamuihin painottuvaa riippuen opintojen vaiheesta. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen.

Meille pääsee helposti julkisilla ja Keskuspuiston kevyen liikenteen väyliä pitkin. https://www.hsl.fi/ Omalla autolla kulkeville tarjoamme autopaikan autotallista.
 
Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Tule tutustumaan Mainiokoti Tenhoon ja tule osaksi mukavaa tiimiämme!

Innostuitko? Hae tehtävää. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Kerron mielelläni lisää:
Yksikönjohtaja Olli Haapala
044 765 0416
olli.haapala@mainiokodit.fi
arkisin klo 11-15

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Yksikönjohtaja Olli Haapala
044 765 0416
olli.haapala@mainiokodit.fi
arkisin klo 11-15
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: