Mehiläinen Oy

Sairaanhoitaja, Ykköskoti Pihlajaharju, Kitee

  • Sijainti Kitee
  • Julkaistu 03.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 26.05.2024, 23:59
  • 26.05.2024, 23:59

Sairaanhoitaja, Ykköskoti Pihlajaharju, Kitee

Sairaanhoitaja, Ykköskoti Pihlajaharju, Kitee, Mehiläinen Oy, Kitee

Sairaanhoitaja, Ykköskoti Pihlajaharju, Kitee

Tule rakentamaan kanssamme kotia, joka tekee huomisesta paremman!

Ykköskoti Pihlajaharju tarjoaa asumisen palveluita mielenterveyskuntoutujille. Yksikössämme on ympärivuorokautisen palveluasumisen ja yhteisöllisen asumisen paikkoja. Kotimme sijaitsee Kiteellä n. kilometrin etäisyydellä keskustasta.

Etsimme työyhteisöömme sairaanhoitajaa, joka haluaa osallistua mielenterveyskuntoutujien hoivaan, ohjaukseen ja tukemiseen arjessa.

Voit olla kokenut konkari tai vastavalmistunut, tärkeää, että olet reipas oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka kunnioittaa erilaisten ihmisten ihmisarvoa ja omaa hyvät vuorovaikutukselliset taidot.

Työssäsi toimit mm. arjen toimintojen toteuttajana, lääkehoidon osaajana, ja omaohjaajana toteutat ja seuraat asukkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Työpäiviä rytmittää asukkaidemme arjen rutiinit, joissa yksikään päivä ei ole samanlainen.

Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä ja ensisijaisesti tarjoamme kokoaikaista työtä, mutta myös halutessasi voimme keskustella myös muista vaihtoehdoista.

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Haethan tehtävää 26.5.2024 mennessä sähköisen järjestelmämme kautta.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Anne Haapala
puh. 040 083 8726
anne.haapala@mehilainen.fi

Tavoitettavissa ma-pe klo 8-16

Koti, joka tekee huomisesta paremman.

Ykköskodeissa tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta ja kodin, josta voi ponnistaa jälleen kohti itsenäisempää elämää. Tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa häntä autetaan kuntoutumaan ja saamaan ote itsenäisestä elämästä. Toimintamme keskiössä on laadukas hoito ja tuki, joita ohjaavat asukkaan yksilölliset tarpeet, toiveet sekä kuntoutuspolku, jota kuljemme yhdessä hänen kanssaan.

Ykköskodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta, vakituinen
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Yksikönjohtaja Anne Haapala
puh. 040 083 8726
anne.haapala@mehilainen.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: