Mehiläinen Oy

Sairaanhoitaja, mielenterveyspalvelut, Espoo

  • Sijainti Esbo
  • Julkaistu 18.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 23:59
  • 12.05.2024, 23:59

Sairaanhoitaja, mielenterveyspalvelut, Espoo

Sairaanhoitaja, mielenterveyspalvelut, Espoo, Mehiläinen Oy, Ykköskoti Siipi, Espoo

Sairaanhoitaja, mielenterveyspalvelut Ykköskoti Siipi, Espoo

Ykköskoti Siipi on kesäkuussa 2022 toimintansa aloittanut 26-paikkainen yhteisöasumisen yksikkö mielenterveyskuntoutujille.

Haemme nyt vakituista lääkehoidosta vastaavaa sairaanhoitajaa täydentämään osaavaa tiimiämme.

Mihin tulet töihin?
Ykköskoti Siipi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, rauhallisella Kurttilan omakotialueella. Kotimme tilat ovat nykyaikaiset ja kodikkaat, mikä mahdollistaa asukkaillemme yhteisöllisen ympäristön kuntoutumiseen.

Mitä pääset tekemään?
Ykköskoti Siipi toimii toipumisorientaation viitekehyksen mukaisesti. Kohtaamme asiakkaat kunnioittaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Tehtävässäsi osallistut aktiivisesti asukastyöhön muiden tiimiläisten kanssa.

Sairaanhoitajana pääset lisäksi vastaamaan yksikkömme lääkehoidosta ja sen kehityksestä yhteistyössä muiden työntekijöiden kanssa. Tueksesi saat yrityksemme laatutiimin.

Keitä me olemme?
Työkaverisi Siivessä ovat sosiaali- ja terveysalan monipuolisia ammattilaisia. Töissä viihtymisen takaa antoisan työn lisäksi upea tiimihenki. Puhallamme aina yhteen hiileen ja autamme toisiamme. Töitä ei tehdä otsa kurtussa, vaan huumori on tärkeä osa arkeamme.

Kuka sinä olet?
Sinulla on sairaanhoitajan (AMK) tai vastaava koulutus. Kokemus mielenterveystyöstä katsotaan eduksi.

Tässä tehtävässä menestyt hyvillä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidoilla. Olet järjestelmällinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Kaikkea ei tarvitse osata heti, aktiivinen asenne kantaa pitkälle. Tärkeintä on, että sinulta löytyy hyvä työmoraali ja halu oppia. Hae siis rohkeasti, olit sitten vanha konkari tai tuore lupaus.

Miksi meille kannattaa tulla?
Saat käyttöösi ison työnantajan kattavat henkilöstöedut sekä monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Olemme joustava työnantaja ja meillä työn tekeminen saa olla hauskaa. Arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen saa vaikuttaa yksikön toimintaan. Hyvän tiimihengen ja huumorintajuisen yhteisön vuoksi töihin on aina mukava tulla.

Työsi on arkipainotteista päivätyötä ja tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaali- ja terveysalan TES:n mukainen. Työstä maksetaan lisäksi lääkehoitovastaavan tehtäväkohtainen lisä.

Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta. Työssäsi tarvitset myös B-ajokorttia.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 12.5.2024 mennessä.

Toimithan pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerron mielelläni lisää

Yksikönjohtaja Katja Kairenius-Jansson
040 630 1452 (arkisin klo 9-15)
katja.kairenius-jansson@mehilainen.fi

Koti, joka tekee huomisesta paremman.

Ykköskodeissa tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta ja kodin, josta voi ponnistaa jälleen kohti itsenäisempää elämää. Tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa häntä autetaan kuntoutumaan ja saamaan ote itsenäisestä elämästä. Toimintamme keskiössä on laadukas hoito ja tuki, joita ohjaavat asukkaan yksilölliset tarpeet, toiveet sekä kuntoutuspolku, jota kuljemme yhdessä hänen kanssaan.

Ykköskodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Yksikönjohtaja Katja Kairenius-Jansson
040 630 1452 (arkisin klo 9-15)
katja.kairenius-jansson@mehilainen.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: