Mehiläinen Oy

Ohjaaja (lähihoitaja), Ykköskoti Lotta, Tuusula

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 03.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 26.05.2024, 23:59
  • 26.05.2024, 23:59

Ohjaaja (lähihoitaja), Ykköskoti Lotta, Tuusula

Ohjaaja (lähihoitaja), Ykköskoti Lotta, Tuusula, Mehiläinen Oy, Tuusula

Ohjaaja (lähihoitaja), Ykköskoti Lotta, Tuusula

Tule rakentamaan kanssamme kotia, joka tekee huomisesta paremman!

Haemme nyt lähihoitajaa ohjaajaksi moniammatillista työyhteisöämme täydentämään.

Mihin tulet töihin?

Ykköskoti Lotta sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tuusulan Rykmentinpuistossa, Hyrylän entisellä varuskunta-alueella. Lotta tarjoaa asumispalveluja kaikenikäisille mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat tukea ja ohjausta kohti itsenäisempää elämää, mutta eivät ole erikoissairaanhoidon tarpeessa.

Arki kodissamme on hyvin toiminnallista, järjestämme retkiä, valmennuksia ja yhteisöllistä virkistystoimintaa. Työkaverisi ovat mielenterveystyön monipuolisia ammattilaisia. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen.

Mitä pääset tekemään?

Toimit asukkaiden arjessa tärkeässä roolissa oman osaamisalasi näkökulmasta. Valmennamme asukkaitamme arjen- ja elämänhallintaan, huomioiden jokaisen yksilölliset mahdollisuudet ja voimavarat. Jokaisella asukkaalla on omaohjaaja, joka toimii lähimpänä tukihenkilönä kuntoutumisessa. Asukkaita tuetaan talon ulkopuoliseen kuntouttavaan toimintaan yksilöllisen kuntoutumissuunnitelman mukaan.

Kuka sinä olet?

Olet koulutukseltasi lähihoitaja. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja suhtaudut asioihin positiivisesti. Luemme eduksi aiemman kokemuksesi mielenterveystyöstä.

Miksi meille kannattaa tulla?

Ykköskoti Lotta on hieno ja persoonallinen, upeissa puitteissa toimiva yksikkö. Työn tekeminen meillä on miellyttävää ja monipuolista. Sijaitsemme keskeisellä paikalla ja kaikki Hyrylän palvelut, työtoiminta sekä terveyspalvelut ovat käden ulottuvilla. Lähistöltä löytyy myös upeita ulkomaastoja ja uimaranta. Kiinteistömme tarjoaa hyvät mahdollisuudet erilaiselle toiminnalle esimerkiksi laajojen harrastetilojen muodossa.

Lotassa kuntoutuja voi käydä kaikki kuntoutuksen vaiheet läpi saman talon sisällä, joten pääset näkemään asukkaan koko kuntoutuspolun näköalapaikalta, saaden arvokasta oppia ja kokemusta. Talon sisällä on myös työnkiertomahdollisuus.

Työnantajana olemme joustava ja arvostamme työpanostasi.

Tarjoamme käyttöösi Mehiläisen kattavat henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntasaldon, työterveyshuollon sekä mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Meillä työn tekeminen saa olla myös hauskaa!

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta!

Toimithan nopeasti, sillä paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä, ja työsuhde on kokoaikainen.

Kiinnostuitko tehtävästä, kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Jaana Ronkainen
puh. 040 647 6677
jaana.ronkainen1@mehilainen.fi
Tavoitettavissa arkisin klo 9-16 välisenä aikana

Tutustu yksikköömme tarkemmin:

https://xn--ykkskodit-27a.fi/palvelukodit/ykkoskoti-lotta

Koti, joka tekee huomisesta paremman.

Ykköskodeissa tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta ja kodin, josta voi ponnistaa jälleen kohti itsenäisempää elämää. Tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa häntä autetaan kuntoutumaan ja saamaan ote itsenäisestä elämästä. Toimintamme keskiössä on laadukas hoito ja tuki, joita ohjaavat asukkaan yksilölliset tarpeet, toiveet sekä kuntoutuspolku, jota kuljemme yhdessä hänen kanssaan.

Ykköskodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis- , yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Yksikönjohtaja Jaana Ronkainen
puh. 040 647 6677
jaana.ronkainen1@mehilainen.fi
Tavoitettavissa arkisin klo 9-16 välisenä aikana
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: