Mehiläinen Oy

Myyntihenkinen asiakasneuvoja

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 02.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Myyntihenkinen asiakasneuvoja

Myyntihenkinen asiakasneuvoja, Mehiläinen Oy, Mehiläinen Asiakaspalvelukeskus Turku, Turku

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Pidätkö itsenäisestä ja tavoitteellisesta työstä? Oletko myyntihenkinen?

Mikäli vastasit edellisiin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme työkaveri.

Haemme myyntihenkisiä asiakasneuvojia puhelintyöhön Mehiläisen Asiakaspalvelukeskukseen Turkuun.

Sinulla on aito kiinnostus asiakaspalvelua kohtaan ja haluat myynnillisten asiakaskohtaamisten olevan jokapäiväistä työtäsi. Et pelkää tarttua puhelimeen ja ihmisten kanssa keskusteleminen käy sinulta luontevasti.

Nautit itsenäisestä ja tavoitteellisesta myyntityöstä. Koet asetetut tavoitteet kannustavina, ja koska näet työsi tulokset myös konkreettisesti, tämä motivoi sinua entisestään.

Kykenet tuottamaan miellyttävää, mutta samalla tehokasta ja napakkaa asiakaspalvelua suomeksi ja englanniksi. Kykenet käyttämään useampaa järjestelmää luontevasti ja tehokkaasti ollen samanaikaisesti vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa.

Tarjoat asiakkaan tarpeeseen parhaan mahdollisen avun Mehiläisen laajasta palveluvalikoimasta. Ymmärrät myös, että huippuluokan asiakaspalvelu kävelee käsi kädessä asiakaslähtöisen myyntityön kanssa. Et hätkähdä haastavistakaan asiakaspalvelutilanteista, vaan saat hoidettua ammattimaisella otteella tilanteen kuin tilanteen.

Työskentelemme normaalityöaikamuodossa ja työ painottuu maanantaista perjantaihin klo 8-16. Noudatamme yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaista taulukkopalkkaa.

Tiimimme odottaa jo sinua, täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta 31.5.2024 mennessä. Palkkaamme uusia tiimiläisiä jo hakuaikana.

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Palvelupäällikkö Laura Henttinen-Moilanen
laura.henttinen-moilanen@mehilainen.fi

Palkkaus:Yksityisen terveyspalvelualan TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Palvelupäällikkö Laura Henttinen-Moilanen
laura.henttinen-moilanen@mehilainen.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: