Mehiläinen Oy

Mainiokoti Marski, Mikkeli, Laitoshuoltaja

  • Sijainti Mikkeli
  • Julkaistu 17.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.05.2024, 23:59
  • 30.05.2024, 23:59

Mainiokoti Marski, Mikkeli, Laitoshuoltaja

Mainiokoti Marski, Mikkeli, Laitoshuoltaja, Mehiläinen Oy, Mikkeli

Etsimme Mainiokoti Marskiin Mikkeliin laitoshuoltajaa sijaisuuksiin/keikkatyöhön.

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä?
Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Meillä Mainiokoti Marskissa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiina auttamaan. Tiimiämme kuvaa ammattitaitoisuus ja halu toivottaa uudet työntekijät lämpimästi tervetulleiksi.

Laitoshuoltajan työtä Mainiokoti Marskissa tehdään sekä pari- että yksintyöskentelynä. Työtä tehdään kaikkina viikonpäivinä pääosin aamuvuoroissa, mutta työ voi sisältää myös iltavuoroja. Laitoshuoltajana vastuullasi on huolehtia asukastilojen ja yleisten tilojen siisteydestä sekä viikkosiivouksesta. Tehtäviisi kuuluvat myös asukkaiden avustaminen päivittäisissä toimissa kuten ruokailussa ja vaatehuollossa.

Puhtausalan koulutus on eduksesi, mutta huomioimme kaikki työtehtävästä kiinnostuneet. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme sitä, että olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen, työhösi sitoutunut ja joustava sekä tunnet, että ikääntyneiden kanssa toimiminen ja heidän avustaminen on lähellä sydäntäsi.

Palkkauksesi määräytyy Sosiaalialan työehtosopimuksen mukaan.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 30.5.2024 mennessä.

Laatulupausten mukaisella toiminnalla mahdollistamme jokaiselle asukkaalle yksilöllisen hyvän elämän. Saat tehdä työtä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat toimintamme peruspilareita. Jokainen työntekijämme sitoutuu laatulupauksiimme, jotka ovat:

– Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.

– Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.

– Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.

– Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun.

– Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Yksikönjohtaja Salla Kuutti
040 1904693 (ma-pe klo 9-17)
salla.kuutti@mainiokodit.fi

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:alle 11 pv, Keikkatyö sopimuksen mukaan
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Yksikönjohtaja Salla Kuutti
040 1904693 (ma-pe klo 9-17)
salla.kuutti@mainiokodit.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: