Mehiläinen Oy

Leikkauskoordinaattori Sairaala Mehiläiseen, Töölö

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 18.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 23:59
  • 12.05.2024, 23:59

Leikkauskoordinaattori Sairaala Mehiläiseen, Töölö

Leikkauskoordinaattori Sairaala Mehiläiseen, Töölö, Mehiläinen Oy, Töölön yksikkö, Helsinki

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia -meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Mehiläisellä pääset tekemään merkityksellistä työtä huippuammattilaisten keskellä – laatu edellä. Pääset toteuttamaan erinomaisia asiakaskokemuksia kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, joka on toiminut alan edelläkävijänä jo yli 100 vuoden ajan.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Sairaala Mehiläiseen Töölön yksikköön

Tule tekemään työtä leikkauskoordinaattorina ainutlaatuiseen ja mielenkiintoiseen työympäristöön leikkauspotilaiden parhaaksi.

Työnkuva on monipuolinen ja vaihteleva sillä pääset tekemään leikkauskoordinaattorin työn lisäksi työtä monipuolisella sairaalalinjallamme. Leikkauskoordinaattorin työtehtäviin kuuluu leikkausvarausten tekeminen, yhteistyö lääkäreiden, henkilökunnan ja vakuutusyhtiöiden kanssa.

Työtehtävään kuuluu itsenäinen työskentely leikkauskoordinaattoritiimin jäsenenä. Työ on toimistotyötä ja mahdollistamme osittaisen etätyöskentelyn. Tässä työssä tarvitset eronomaisia asiakaspalvelutaitoja, reipasta asennetta, tiimihenkeä sekä kykyä sietää painetta ja keskeneräisyyttä. Arvostamme kehitysmyönteistä työotetta. Kokemus vastaavista työtehtävistä on eduksesi, mutta perehdytämme sinut työhösi hyvin ja saat mukavan työyhteisömme tuen.

Leikkauskoordinaattorin työn lisäksi sinulla on mahdollisuus työskennellä heräämössä, vuodeosastolla tai pientoimenpiteissä. Myös leikkaussalityöskentely on mahdollista, mikäli sinulla on kokemusta salityöskentelystä.

Hoidamme ortopedisiä, KNK (korva, nenä, kurkku) sekä kaihikirurgisia potilaita.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja, joka tarkoittaa meille sitä, että haluamme että työ ja vapaa-aika on hyvin yhdistettävissä ja työntekijät saavat vaikuttaa itse työskentelyynsä.

Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan. Meillä Mehiläisen sairaaloissa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimimme on iloinen ja puhallamme yhteen hiileen. Nyt on tarjolla haastava, mielenkiintoinen ja monipuolinen työ!

Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus. Toivomme, että sinulla on myös LOVE:t suoritettuna, mutta ne on myös mahdollista suorittaa meillä heti työn alkaessa. Kielitaito suomi, ruotsi ja englanti.

Hae tehtävää viimeistään 12.5 mennessä.

Käsittelemme hakemuksia ja toteutamme haastatteluja jo hakuajan aikana, joten olethan hyvissä ajoin liikkeellä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
leikkausosaston tiimiesihenkilö Päivi Sandgren
paivi.sandgren@mehilainen.fi
040 4856170 ma-pe 9-14 (17.4-7.5.2024).

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.

Palkkaus:sopimuksen mukaan
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta, vakituinen
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:leikkausosaston tiimiesihenkilö Päivi Sandgren
paivi.sandgren@mehilainen.fi
040 4856170
ma-pe 9-14 (17.4-7.5.2024)
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: