Mehiläinen Oy

Laitoshuoltaja terveysasemalle

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 03.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Laitoshuoltaja terveysasemalle

Laitoshuoltaja terveysasemalle, Mehiläinen Oy, Kotipalvelu Mehiläinen, Espoo

Meitä mehiläisiä on jo 37 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin!

Haemme laitoshuoltajia Mehiläisen omaan yksikköön Kannelmäen terveysasemalle. Palkkaamme sekä osa-aikaisia vakituisia, että keikkatyöntekijöitä.

Oletko kokenut laitoshuoltaja, joka etsii osa-aikaista lisätyötä? Oletko lisäksi asiakaspalveluhenkinen, haluat kehittyä työssäsi ja päästä vaikuttamaan palvelun laatuun? Meillä olisi tarjolla paikka juuri sinulle.

Mitä työ pitää sisällään?

Laitoshuoltajana terveysasemalla olet tärkeä osa tiimiä huolehtimalla asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveydestä ja turvallisuudesta vastaamalla kohteen puhtaanapidosta. Laitoshuoltajan työ on itsenäistä ja fyysistä. Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään organisointitaitojasi sekä tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Tilat kattavat niin erikoistiloja (mm. toimenpidehuoneet), kuin tavanomaisiakin tiloja (mm. vastaanotto- ja odotustilat) ja eri puhtaustasoluokat toimivat ohjenuorina toiminnassasi.

Terveysaseman siivous tapahtuu aukioloaikojen ulkopuolella. Terveysasema on auki arkisin klo 7-20 ja kesäaikaan (15.6.-14.8.) klo 8-16. Huomioimme toiveesi työaikojen suhteen. Työ on osa-aikainen. Työtunteja kohteessa on 66 kuukaudessa. Kohdevastaavan työ pitää sisällään myös uusien työntekijöiden perehdyttämistä työkohteeseen. Sinulla on lisäksi mahdollisuus työskennellä muissa puhtaanapidon kohteissamme oman kiinnostuksesi mukaan.

Palkkaus: Mehiläisen siivouspalveluissa on käytössä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus, palkkaluokka G12A. Tuntipalkka on kokemusvuosista riippuen 12,15-13,37 €.

Mitä työssä menestymiseen tarvitaan?

Meillä on Mehiläisen siivouspalveluissa pitkäaikaisia työntekijöitä ja erittäin tyytyväiset asiakkaat. Sovit meille, jos olet valmis tuottamaan laadukasta palvelua ja vahvistamaan työyhteisöämme omalla persoonallasi. Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja työntekijöiden toiveita ja kehitysehdotuksia kuunnellaan. Olemme panostaneet vahvasti valmentavaan esihenkilötyöhön ja tukenasi on koko hallinnon tiimimme.

Edellytämme tehtävään valittavalta laitoshuoltajan tutkintoa ja vähintään vuoden kokemusta laitoshuoltajan tehtävistä sairaalassa tai terveysasemalla. Edellytämme myös ymmärrystä eri puhtaustasoluokista.

Mehiläisen tavoitteena on olla yksi Suomen houkuttelevimmasta työnantajista. Olemme erittäin moderni ja joustava työnantaja. Isona konsernina pystymme tarjoamaan paljon erilaisia kasvumahdollisuuksia ja urapolkuja Mehiläisen sisällä. Yksi osa henkilöstön huomioimista on erilaisten etujen tarjoaminen muun muassa terveyteen, liikuntaan ja hyvinvointiin sekä matkustamiseen liittyen.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi heti kiinnostuttuasi, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Työ alkaa 10.5. tai sopimuksen mukaan.

Voit kysyä lisää avoinna olevasta tehtävästä:

Hanna-Maija Laaksi
hanna-maija.laaksi@mehilainen.fi tai puhelimitse 0503050796
Mehiläisen siivouspalveluiden tiimiesihenkilö

Me mehiläiset rakennamme yhdessä parasta paikkaa ammattilaiselle. Teemme sen johtamalla reilusti ja suhtautumalla laatuun tinkimättömästi. Saamme asioita aikaiseksi toimivassa työympäristössä, jossa tukena on osaavia ja välittäviä työkavereita. Kasvamme ja kehitymme yhdessä. Olemme paras paikka ammattilaiselle, jolla on elämä tehtävänä.

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Hanna-Maija Laaksi, hanna-maija.laaksi@mehilainen.fi tai puhelimitse 0503050796
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: