Mehiläinen Oy

Lähihoitaja, sairaanhoitaja tai opiskelija

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 10.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 23:59
  • 20.05.2024, 23:59

Lähihoitaja, sairaanhoitaja tai opiskelija

Lähihoitaja, sairaanhoitaja tai opiskelija, Mehiläinen Oy, kesätöihin Ykköskoti Kaarikuja, Joensuu/Kiihtelysvaara, Joensuu

Lähihoitaja, sairaanhoitaja tai opiskelija kesätyöntekijäksi Ykköskoti Kaarikujalle, Joensuu/Kiihtelysvaara

Tule rakentamaan kanssamme kotia, joka tekee huomisesta paremman!

Haemme sosiaalialan ammattilaista Ykköskoti Kaarikujalle Kiihtelysvaaraan.

Ykköskoti Kaarikuja tarjoaa tehostettua palveluasumista, palveluasumista ja tukiasumista mielenterveyskuntoutujille. Asukaslähtöisessä ja toiminnallisessa arjessa kuuluu vahvasti asukkaidemme ääni. Henkilökuntamme tärkeänä tehtävänä on asukkaidemme omatoimisuuden, toimintakyvyn sekä kuntoutumisen tukeminen voimavaralähtöisesti ja osallisuuteen kannustaen. Ykköskoti Kaarikuja sijaitsee Joensuussa, Kiihtelysvaaran pitäjässä, keskellä kauniita vaaramaisemia. Vaikka elämme maalla, niin meillä on kuitenkin kaikki tarvittavat lähipalvelut oman kylän keskustassa. Kodissamme on 31 tehostetun asumisen paikkaa mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi kotimme välittömässä läheisyydessä on vuokrattuna rivitaloasuntoja vähemmällä tuella pärjääville asukkaillemme. Viihtyisien, yhteisöllisyyttä tukevien sisätilojen lisäksi meillä on laaja piha-alue kauniine patioineen. Puutarhassamme kasvaa mm. viinimarjoja ja omenapuita.

Meillä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimiämme kuvaa kehitysmyönteisyys, ja jokaisella tiimiläisellä ja asukkaalla on mahdollisuus kehittää toimintaa eteenpäin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi mielenterveyskuntoutujien parissa toimimiseen ja heidän kuntoutuspolkunsa tukemisen.

Työ on 3-vuorotyötä, mutta voimme sopia myös erikseen 2-vuorotyöstä.

Tarjottu työ on kesätyö. Tarjoamme sinulle kesätöitä mielellämme koko tulevaksi kesäksi.

Kiinnostuitko/innostuitko tehtävästä, kerron mielelläni lisää:
Yksikönjohtaja Tarja Jumppanen
puh. 050 322 9353
Tarja.Jumppanen@mehilainen.fi
Tavoitettavissa 29.1. 2024 lähtien arkisin 9-15

Haethan tehtävään 20.5.2024 mennessä

Koti, joka tekee huomisesta paremman.

Ykköskodeissa tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta ja kodin, josta voi ponnistaa jälleen kohti itsenäisempää elämää. Tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa häntä autetaan kuntoutumaan ja saamaan ote itsenäisestä elämästä. Toimintamme keskiössä on laadukas hoito ja tuki, joita ohjaavat asukkaan yksilölliset tarpeet, toiveet sekä kuntoutuspolku, jota kuljemme yhdessä hänen kanssaan.

Ykköskodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk, Määräaikainen 29.9.2024 asti
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Yksikönjohtaja Tarja Jumppanen
puh. 050 322 9353
Tarja.Jumppanen@mehilainen.fi
Tavoitettavissa 29.1. 2024 lähtien arkisin 9-15
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: