Mehiläinen Oy

Lähihoitaja, keikkatyö, Mainiokoti Ainola, Oulu

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.07.2024, 23:59
  • 31.07.2024, 23:59

Lähihoitaja, keikkatyö, Mainiokoti Ainola, Oulu

Lähihoitaja, keikkatyö, Mainiokoti Ainola, Oulu, Mehiläinen Oy, Oulu

Lähihoitaja, keikkatyö, Mainiokoti Ainola, Oulu

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Ainolaan, Ouluun!

Mainiokoti Ainola on 64 -paikkainen, ympärivuorokautista ikääntyneiden palveluasumista tarjoava hoivakoti. Sijaitsemme lähelle kaunista Ainolan puistoa, hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä Oulun keskustaa.

Keikkatyö sopii sinulle, joka olet jo valmis lähihoitaja tai opiskelet alaa ja haluat työskennellä satunnaisesti esim. muun työn tai opiskelujen ohella. Voit myös olla koulutukseltasi sairaanhoitaja tai muu hoitotyön ammattilainen.
 
Huumori ja positiivinen asenne kuvaavat työyhteisöämme. Sinulta toivomme iloista ja oma-aloitteista asennetta työntekemiseen sekä kiinnostusta ikääntyneiden hoitotyöhön.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Työ on 2-vuorotyötä ja työsuhde on keikkatyösuhde.

Palkkaus yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen.

Kerron mielelläni lisää:
Yksikönjohtaja Tuija Taipale
0504726797 (arkisin klo 9-15)
tuija.taipale@mainiokodit.fi

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:alle 11 pv, Keikkatyö sopimuksen mukaan
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Yksikönjohtaja Tuija Taipale
0504726797 (arkisin klo 9-15)
tuija.taipale@mainiokodit.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: