Mehiläinen Oy

Lääkehoitovastaava sairaanhoitaja

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 03.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Lääkehoitovastaava sairaanhoitaja

Lääkehoitovastaava sairaanhoitaja, Mehiläinen Oy, Mainiokoti Urhola, Joensuu

Lääkehoitovastaava sairaanhoitaja, Mainiokoti Urhola, Joensuu

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Urholaan, Joensuuhun!

Mihin tulet töihin?
Mainiokoti Urhola sijaitsee Niinivaaralla Pohjois-Karjalan keskussairaalan välittömässä läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Tarjoamme yksilöllistä hyvää hoivaa ikääntyneille ympärivuorokautisen palveluasumisen asukkaille. Arkemme on toiminnallista ja järjestämme jatkuvasti aktiviteetteja asukkaillemme. Kodissamme asuu 26 asukasta ja työskentelee iloinen joukko monipuolisia ammattilaisia.

Mitä pääset tekemään?
Sairaanhoitajana pääset tekemään päivittäistä hoitotyötä ja kehittämään yksikkömme toimintaa yhteistyössä muiden tiimiläisten kanssa. Lisäksi vastaat lääkehoitosuunnitelman päivityksestä ja toteutumisen seurannasta, lääkelupien yhteenvedoista ja näyttöjen vastaanottamisesta / organisoinnista sekä lääkehoidon toteutumisesta.

Kuka sinä olet?
Olet koulutukseltasi sairaanhoitaja tai opintojesi loppusuoralle ennättänyt opiskelija. Joukossamme viihtyy parhaiten positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö, joka on aidosti kiinnostunut työskentelemään ikäihmisten parissa.

Miksi tulisit meille töihin?
Mainiokoti Urholassa pääset osaksi yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä, jossa töitä tehdään hymy huulilla. Tiimiämme kuvaa kehitysmyönteisyys ja jokaisella tiimiläisellä ja asukkaalla on mahdollisuus kehittää toimintaa eteenpäin. Meillä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Mehiläisenä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja digiklinikan palvelut 24/7.

Työ on päivätyötä ja tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen sekä mahdollinen henkilökohtainen lisä.
Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian!
Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kerron mielelläni lisää:
Yksikönjohtaja Taija Hulden
050 322 7166 (arkisin klo 8-15)
taija.hulden@mainiokodit.fi

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Yksikönjohtaja Taija Hulden
050 322 7166 (arkisin klo 8-15)
taija.hulden@mainiokodit.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: