Mehiläinen Oy

IT-asiantuntija / Mehiläinen

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 03.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 10.06.2024, 23:59
  • 10.06.2024, 23:59

IT-asiantuntija / Mehiläinen

IT-asiantuntija / Mehiläinen, Mehiläinen Oy, Helsinki

Meillä on elämä tehtävänä – ja me vaikutamme työllämme miljoonien ihmisten elämään!

Tarjoamme nyt sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kasvutarinaamme, osaksi dynaamista ja kehittyvää työympäristöä, jossa pääset oppimaan kokeneilta kollegoilta ja kehittämään omaa osaamistasi. Kulissien takana meillä työskentelee reilu 100 henkeä erinäisissä IT-puolen rooleissa.

Nyt haemme Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen

IT-ASIANTUNTIJAA LÄHITUKEEN

IT-asiantuntijana työtehtäviisi kuuluu eri tietojärjestelmien asennukset, ylläpidot ja korjaukset. Päivittäisellä tasolla asennat uusia työasemia ja IT-laitteita, selvität ja korjaat verkko ongelmia, ja hoidat kartoituksia sekä olet osana integraatioprojekteja.

Työtä tehdään tässä 7 hengen tiimissä paljon fyysisesti toimipisteillä, mutta myös etäyhteyksillä joko kotoa käsin tai toimistolta.

Matkustelu Mehiläisen eri toimipisteille onkin tässä roolissa kiinteänä osana arkea, joten toivomme, että sinulta löytyy matkustusvalmiutta ja intoa seikkailuihin.

Lisäksi sinulla on jo kokemusta tietoverkkojen asennuksista ja konfiguroinneista, sekä kiinnostusta kehittää ja ylläpitää Mehiläisen tietoverkkoja ja järjestelmiä.

Ajan myötä roolisi tulee kehittymään riippuen kiinnostuksestasi ja taidoistasi.

Mehiläinen on yksi Suomen suurimmista työllistäjistä, joten tekemistä meillä kyllä riittää!

Odotamme sinulta:

Soveltuvaa IT-alan koulutusta: esim. tieto- ja viestintätekniikka sekä tietojenkäsittelytiede, mutta voit olla työn kautta IT-alan työtehtäviä oppinut

Vahvaa osaamista lähituen tehtävistä ja erityisesti verkkojen asennuksista

Ymmärrystä verkkorakenteista ja erityisesti lähiverkkoista (LAN/WLAN)

Osaamista DHCP Serveristä, Active Directorystä ja etätyökaluista

Reipasta asiakaspalveluasennetta ja hyviä hermoja. Auttaminen ja ongelmien ratkominen ei aina ole helppoa, mutta tiimissä on hyvä huumorintaju ja kaikki tukee toisiaan

Oma-aloitteisuutta, yhteistyötaitoja ja halukkuutta oppia uutta

Hyvää matkustusvalmiutta ja ajokorttia.

Hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen. Suomen kieli on meillä pakollinen!

Tarjoamme sinulle:

Tietoa ja taitoa, ajan tasalla pysymistä teknologian kehityksessä – kasva kanssamme ja hyödynnä kehittymis- ja etenemismahdollisuuksiamme.

Kumppanuutta ja yrittäjyyttä, arvostamme yrittäjähenkistä asennetta ja oma-aloitteellisuutta – työskentele itsenäisesti ja tiimissä, jossa innovatiivisia näkemyksiäsi todella kuunnellaan ja arvostetaan.

Välittämistä ja vastuunottoa, pidämme lupauksemme, luotamme toisiimme ja hoidamme sovitut asiat loppuun – kunnioitamme myös elämäsi muita osa-alueita ja tuemme työelämän ja yksityiselämän tasapainoa.

Kasvua ja kehitystä, jatkuva uusien ja parempien toimintamallien etsimistä – työskentele alan johtavassa yrityksessä, kansainvälistyvässä konsernissa, jossa moderni IT on ytimessä.

”Hyvä tiimi täynnä ammattitaitoisia moniosaajia, joten kukaan ei jää yksin haasteiden kanssa. Saamme paljon vapautta, mutta myös vastuuta, eli suunnittelemme ja organisoimme itse oman työmme” kuvailee yksi tiimimme jäsenistä.
 
Kiinnostuitko?
Jätä meille hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta!

Pidämme ilmoitusta auki 10.6 saakka.

Käymme kuitenkin hakemuksia läpi jatkuvasti ja kutsumme mielenkiintomme herättäneet hakijat tutustumaan meihin paremmin mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Melanie Rinne
melanie.rinne@mehilainen.fi
puh. 041 546 1103

Palkkaus:sopimuksen mukaan
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta, vakituinen
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Melanie Rinne
melanie.rinne@mehilainen.fi
puh. 041 546 1103
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: