Mehiläinen Oy

Hoitaja asiakkaan kotiin Vantaalle ja Keravalle

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 23.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Hoitaja asiakkaan kotiin Vantaalle ja Keravalle

Hoitaja asiakkaan kotiin Vantaalle ja Keravalle, Mehiläinen Oy, Mehiläinen kotiin tuotettavat vammaispalvelut, Vantaa

Meitä mehiläisiä on jo yli 37 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme hoitajia erityisesti aamu- ja iltavuoroihin keikkatyösuhteisiin Vantaalle ja Keravalle.

Kiinnostaisiko sinua hoitotyö, jossa saat keskittyä yhden asiakkaan laadukkaaseen hoitoon työvuorosi aikana hänen omassa kodissaan? Haluatko saada arvostettua työkokemusta hoitotyöstä, kattavan perehdytyksen ja tiimisi tuen?

Jos vastasit näihin kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen! Tiimiesihenkilömme Fanni ja muu tiimi odottavat sinua mukaan joukkoon!

Etsimme lähi- tai sairaanhoitajia keikkatyösuhteeseen asiakkaan kotiin Vantaalle ja Keravalle. Työtehtävät sisältävät perushoitoa ja päivittäisissä toiminnoissa auttamista. Keskustelemme mielellämme myös kiinnostuksestasi työskennellä muissakin kotiin tuotettavissa vammaispalveluiden tiimeissämme pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudenmaan alueella.

Asiakkaidemme tilanteet ovat aina yksilöllisiä niin persoonina kuin hoidontarpeen osalta, toivomme sinulta avointa asennetta kohdata asiakas ja vastata hänen tarpeisiinsa. Tärkeää meillä työskentelyssä on, että viihdyt asiakkaan kotona tehtävässä työssä ja haluat rakentaa hyvää ja kestävää asiakassuhdetta.

Tässä rekrytoinnissa haemme hoitajia kolmivuorotyöhön. Otamme kuitenkin toiveesi huomioon vuorosuunnittelussa, sillä haluamme rakentaa työelämää, jossa työ ja vapaa-aika on hyvinvointia tukevassa tasapainossa. Työ asiakaskohteessa on itsenäistä, mutta tapaat kollegoitasi tiimipalaverien yhteydessä ja tiimiesihenkilösi ja muu hallinnon tiimimme ovat tukenasi.

Palkkaus: keikkatyösuhteessa koulutuksesta ja palvelusvuosista riippuen perustuntipalkka 14,59 € – 17,89 €. Kotiin tuotettavissa vammaispalveluiden hoitoringeissämme on käytössä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen korkeimmat C-vaativuusryhmän palkkaryhmät G22 (lähihoitaja) ja G24 (sairaanhoitaja). Keikkatyösuhteessa maksamme peruspalkan päälle lomakorvauksen 9%.

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveydenhoitoalan tutkintoa (lähi- tai sairaanhoitaja) ja halua sitoutua asiakkaan laadukkaaseen hoitotyöhön. Toivomme positiivista työskentelyasennetta ja oma-aloitteellisuutta!

Useimmissa asiakaskohteissamme toteutetaan lääkehoitoa, joten arvostamme voimassa olevia LOVe-lupia, mutta luvat on mahdollista suorittaa kauttamme työsuhteen alussa

Hae rohkeasti, sillä tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Haku päättyy 31.5.2024.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme uusia tiimiemme jäseniä heti sopivien hoitajien löydyttyä.

    
Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tiimiesihenkilö Fanni Lahtinen
Fanni.lahtinen@mehilainen.fi

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:alle 11 pv, Keikkatyö sopimuksen mukaan
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Tiimiesihenkilö Fanni Lahtinen, Fanni.lahtinen@mehilainen.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: