Mehiläinen Oy

Hammashoitajan keikkatöitä Tesomalla

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 25.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 24.05.2024, 23:59
  • 24.05.2024, 23:59

Hammashoitajan keikkatöitä Tesomalla

Hammashoitajan keikkatöitä Tesomalla, Mehiläinen Oy, Tampere

Haluatko olla mukana yhteen hiileen puhaltavassa työyhteisössä jossa asiakkaiden suun terveydestä huolehtiminen, on sydämen asia? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme osaaja!

Haemme Hammas Mehiläisen Tesoman toimipisteeseen hammashoitajaa keikkatöihin

Me Hammas Mehiläisessä keskitymme asiantuntijoidemme voimin suomalaisten suun terveyteen ja sen edistämiseen. Meitä jokaista yhdistää yksi ja sama ammatillinen intohimo, joten meillä voit varmasti tuntea olevasi omiesi joukossa. Tiimimme toimii hyvässä yhteishengessä kaikkia kunnioittaen. Meillä työn tekeminen saa olla innostavaa ja harvoin työpäivät ovat samanlaisia.

Tesoman hammashoitola sijaitsee Tesoman hyvinvointikeskuksessa, jossa toiminta on allianssimallilla toteutettua. Me Mehiläiset hoidamme Tesoman allianssissa yli 18-vuotiaita Pirkanmaan hyvinvointialueen asiakkaita. Työvuorot painottuvat pääsääntöisesti iltaan, mutta vuoroja myös mahdollisesti päiviinkin.

Lupaamme sinulle tyytyväisten työntekijöiden yhteisön ja Mehiläinen onkin valittu vuoden 2022 työnantajabrändiksi. Meille on tärkeää, että viihdyt ja voit hyvin – myös silloin, kun et ole töissä. Meillä Mehiläisessä huolehditaan henkilöstön hyvinvoinnista ja arvostetaan niin osaamista, kuin myönteistä asennetta. Järjestämme työntekijöillemme koulutuksia, joten meillä pääset kehittymään myös ammatillisesti. Toivomme että haet tehtävään, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Autamme, perehdytämme sekä tuemme sinua myös urasi alkutaipaleella.

Saatat olla uusi tiimimme jäsen, jos sinulla on tehtävään soveltuva hammashoitajan tai sosiaali- ja terveysalan perustutkinto suun terveydenhuoltoon suuntautuen. Edellytämme tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta tehtävään.

Olet kuin luotu tiimiimme, mikäli olet työskentelytavoiltasi itseohjautuva, aikaansaava ja sinulla on positiivinen asenne työn tekemiseen.

Hae tehtävää viimeistään 24.5.2024.

Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Vastaava hoitaja Mari Vinni
mari.vinni@mehilainen.fi
p.0406233259

Palkkaus:Yksityisen terveyspalvelualan TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:alle 11 pv, Keikkatyö sopimuksen mukaan
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Vastaava hoitaja Mari Vinni
mari.vinni@mehilainen.fi
p.0406233259
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: