Mäntsälän kunta

Koulunkäynninohjaajia

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 17.04.2024, 13:00
  • Haku päättyy 06.05.2024, 12:00
  • 06.05.2024, 12:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Koulunkäynninohjaajia

Mäntsälä – Suuntana paras arki!

Mäntsälän opetuspalveluissa toimintaamme ohjaa asiakaspalvelun näkökulma. Palveluiden keskiössä ovat lapset ja nuoret. Meitä yhdistää yhteinen tavoite oppilaiden ja henkilöstön hyvinvoinnin, pedagogiikan ja turvallisen oppimisympäristön kehittämiselle. Uskomme vastuulliseen työotteeseen ja tiimimäiseen työskentelytapaan. Tule mukaan rakentamaan yhdessä parhaan arjen paikkakuntaa. Toimimme tänään – katsomme tulevaan.

Haemme opetuspalveluihin koulunkäynninohjaajia määräaikaisiin tehtäviin ajalle 5.8.2024-31.5.2025 Hepolan kouluun ja Kirkonkylän kouluun pienluokkaopetukseen sekä yleisopetukseen.   Koulunkäynninohjaajan tehtävään voi liittyä valittavan soveltuvuuden ja työkokemuksen mukaan kohdennettua ohjaajatyötä, aamu- ja iltapäivätoiminnan oppilaiden ohjausta, iltapäivähoidon lasten ohjausta sekä luokkakohtaista ohjaajan työtä. Työaika on sovittavissa 25 – 35h/viikko. 

Ohjaajan työ tukee oppilaan tuen järjestelyitä.  Ohjaajan tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja, sekä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja oma- aloitteisuutta. Työssä on eduksi kuntouttava ja ratkaisukeskeinen työote sekä valmius ja halu kehittää osaamistaan. Haemme joukkoomme lapsilähtöisesti toimivaa tiimipelaajaa, joka jakaa osaamistaan myös muille työyhteisön jäsenille. Yhdessä olemme enemmän!

Hepolan koulu sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Mäntsälässä. Juna-asemalle on 5-10   min. kävelymatka. Koulussamme opiskelee noin 170 oppilaista eri tuen portailla. Työyhteisömme on moniammatillinen ja jokaisen osaamista arvostetaan ja hyödynnetään suunniteltaessa oppilaan tuen järjestelyjä. Teemme yhteistä työtä jokaisen lapsen ja nuoren kasvun ja oppimisen tueksi.

Kirkonkylän koulu sijaitsee Mäntsälän keskustassa. Koulussa opiskelee noin 200 alakoululaista. Opetusryhmiä on 12 sekä valmistavan opetuksen ryhmä. Kirkonkylän koulussa on tärkeässä roolissa lasten osallisuus, yhteisöllisyys sekä joustavat opetusjärjestelyt. 

Tutustu Mäntsälä kouluihin.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen tai lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava koulutus. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.  

Mäntsälä on koulutus- ja kehitysmyönteinen kunta. Tuemme työssä jaksamista ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun avulla. Meillä on käytössä myös Hyvä teko – hyvä työ -palkkio, jota työkaverit, työyhteisö tai esihenkilö voivat ehdottaa työyhteisön timanteille.  

Valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen työtehtävässä aloittamista ja pyydettäessä todistus terveydentilastaan.  

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa tai enintään puolet määräaikaisuuden pituudesta.  Palkka ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen perusteella.  Koulunkäynnin ohjaajan palkka yleisopetuksessa on 2185,62 /kk  ja vaativassa erityisessä tuessa  2227,87 /kk (100 % työajalla). Työnteko keskeytyy koulun loma-ajoiksi.

Jätä hakemus hakemuksesi sähköisesti 6.5.2024  klo 12.00 mennessä osoitteessa: Avoimet työpaikat – Mäntsälän kunta (mantsala.fi) Liitä hakemukseen hakukirje ja ansioluettelosi. 

Tiedustelut: rehtori Taina Ahonen puh. 040 314 5320 sähköpostilla etunimi.sukunimi@mantsala.fi

Mäntsälä on vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot, turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää.

 

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi