Arffman Finland Oy

Avoin hakemus – Freelancer/alihankkija koulutus- ja valmennuspalveluihin

  • Sijainti Varsinais-Suomi, Pääkaupunkiseutu, Uusimaa, Satakunta, Päijät-Häme, Pohjois-Savo, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjanmaa, Pirkanmaa, Lappi, Kymenlaakso, Keski-Suomi, Keski-Pohjanmaa, Kanta-Häme, Kainuu, Etelä-Savo, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Karjala, Ahvenanmaa
  • Julkaistu 16.10.2023, 12:00
  • Haku päättyy Jatkuva haku
  • Jatkuva haku
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Avoin hakemus – Freelancer/alihankkija koulutus- ja valmennuspalveluihin

Tule meille tekemään työtä oman yrityksesi kautta! 

Haluatko olla tekemässä aidosti merkityksellistä työtä kotoutumiskoulutuksen tai työelämävalmennusten parissa? Olemme Suomen suurin aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskouluttaja ja valtakunnallisesti merkittävä työelämävalmennusten toteuttaja. 

Etsimme joukkoomme huipputyyppejä, jotka haluavat kehittyä ja toteuttaa arjen ihmeitä yhdessä meidän kanssamme. Freelancerina/alihankkijana työskentelet oman yrityksesi ja toiminimesi kautta valmentajana, kouluttajana tai ohjaajana sopimuksen mukaan. Tarjoamme monipuolisesti töitä koulutus- ja valmennusalan asiantuntijoille niin verkossa kuin toimipisteessämme ympäri Suomen. Pääasiallisesti työskentelemme valmentautujien sekä oppilaiden kanssa suomeksi. Muita mahdollisia ohjauksen kieliä ovat ruotsi ja englanti oman taitotasosi mukaan.

Myös kaikessa tekemisessä näkyvät arvomme – lupausten pitäminen, tasapuolinen yksilöllisyys, jatkuva kehittäminen ja jatkuvuus. Me Arffmanilla autamme työnhakijoita ja työnantajia kohtaamaan, ja yhteistyössä mukanamme ovat yritysten lisäksi myös ELY-keskukset, TE-toimistot sekä kunnat. Arjessamme korostuu työn merkityksellisyys, ja innovatiivisten ratkaisujen avulla haluamme olla luomassa uudenlaista työelämää. Meillä henkilöstö pääsee osallistumaan toiminnan kehittämiseen ja aidosti vaikuttamaan työhönsä. Asiantuntijamme muokkaavat itse työskentelytapansa itselleen sopiviksi. Meillä huolehditaan siitä, että työn haasteellisuus, vapaus ja vastuu ovat sopusoinnussa. 

Organisaatiossamme vallitsee välitön ilmapiiri, ja uskomme toisista välittävään ja avoimeen vuorovaikutuskulttuuriin huumoria arjen piristeenä unohtamatta. Meillä on mahdollista työskennellä joustavasti hybridimallilla, mutta tiimin tuki on aina tavoitettavissa, mikäli tilanne edellyttää viisaiden päiden yhteen saattamista. Halutessasi voit myös täysin työskennellä sopivalta toimipisteeltä käsin toisten tiimiläisten kanssa. Tutustu meihin ja organisaatioomme paremmin www.arffman.fi/

Katso tästä video, jossa työntekijämme kertovat, millaista on olla töissä meillä!

 

Vuonna 1993 perustettu Arffman Finland Oy on maan johtava koulutus- ja valmennuspalveluita tarjoava yksityinen palveluntuottaja. Asiakkaitamme ovat julkisyhteisöt, yritykset sekä valmennus-, koulutus- ja asiantuntijapalveluihimme osallistuvat asiakkaat. Palveluksessamme työskentelee yli 200 eri alojen asiantuntijaa. Toimimme koko maan laajuudella ja kohtaamme joka päivä palveluissamme noin 1500 asiakasta. Olemme osa Baronaa ja rohkeiden yritysten Bravedo-konsernia.

Osaamisalue: