Lindström

Lindström: Tuotantotyöntekijöitä matto- ja käsipyyhepesulaan, Turku

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 09.04.2024, 10:00
  • Suljettu 22.04.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lindström: Tuotantotyöntekijöitä matto- ja käsipyyhepesulaan, Turku

Etsimme tuotantotyöntekijöitä nuorekkaaseen tiimiimme Runosmäen palvelukeskukseen, jossa toimii sekä matto-, työvaate- että käsipyyhepesula. 

Tuotantotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat vaihtomattojen konepesu, viikkaus, kuivaus, lajittelu, pakkaus ja korjaus. Käsipyyhepesulssa käsipyyherullien konepesu,lajittelu,korjaus.

Etsimämme henkilö on: 

– Joustava tiimipelaaja 

– Nopea liikkeissään 

– Oma-aloitteinen 

Henkilön tulee kyetä toimimaan tehokkaasti myös kiireen keskellä. Töitä tehdään seisten ja työ on fyysisesti erittäin raskasta ja vaatii hyvää fyysistä kuntoa. 

Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta alalta tai alan koulutusta, tärkeämpää on positiivinen asenne työntekoon ja halu oppia uutta. Opetamme kaikki työssä tarvittavat taidot.  Työturvallisuuden takia työhön valittavilta edellytetään 18 vuoden ikää ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Koska teemme työtä tekstiilien parissa, työ ei sovi allergikoille. 

Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä,mutta sinulla on valmius myös yövuoroihin.Haemme määräaikaisia henkilöitä 37,5h/vko 31.9.2024 asti,sekä 0-37.5h/vko  31.12.2024 asti

Palveluesimiehemme Mika Suominen antaa mielellään lisätietoa tehtävästä. Mikan tavoitat sähköpostitse mika.suominen@lindstromgroup.com tai puhelimitse 040 3580727. Jos koet olevasi juuri sopiva lisä energiseen tiimiimme, lähetä hakemuksesi sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.4.2024

Osaamisalue: