Bolt.Works Oy

Ripustaja Raisioon, Raisio

  • Sijainti Raisio
  • Julkaistu 26.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 13.05.2024, 0:00
  • 13.05.2024, 0:00

Ripustaja Raisioon, Raisio

Ripustaja Raisioon, Raisio, 3 paikkaa, Bolt.Works Oy, Raisio

Asiakasyrityksemme FSP For Surface Protection Oy on yksi Euroopan johtavista teollisuuden pintakäsittelyalan yrityksistä. Yritys tarjoaa teollista pintakäsittelyä sekä siihen liittyviä asiantuntija- ja lisäarvopalveluita, kuten alalle täysin uudenlaisia teknologiaratkaisuja. Palvelu kattaa pintakäsittelyprosessin tuotteen koko elinkaaren.

Yritys työllistää yli 300 alan ammattilaista, ja sinulla on nyt loistava mahdollisuus päästä osaksi tätä osaavaa tiimiä! Haemme nimittäin asiakkaallemme reipasta työntekijää ripustajan työtehtäviin. Työkohde sijaitsee Raisiossa.

Ripustajan työssä toimit automaattimaalauslinjastolla monipuolisissa tehtävissä nykyaikaisessa työympäristössä. Ripustaja ripustaa maalattavia kappaleita katossa kulkevaan automaattilinjastoon. Tätä linjastoa pitkin kappaleet liikkuvat maalaamoon maalattaviksi.

Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita, sillä työhön saa kattavan perehdytyksen. Tärkeintä on hyvä fyysinen kunto ja asenne työtä kohtaan. Työ vaatii tarkkaa ja huolellista työotetta. Työ on seisomatyötä.

Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä.

Työsuhde on määräaikainen.

Työtä tarjolla 40h/vk kolmessa vuorossa.

Työtä tehdään kolmessa vuorossa arkipäivinä.

Tässä on mahtava tilaisuus työllistyä vakituisesti arvostettuun asiakasyritykseemme! Pääset kehittämään osaamistasi ja tutustumaan teollisuuden pintakäsittelyyn. Hae paikkaa jo tänään ja nappaa tästä hyvä pitkäaikainen pesti itsellesi!

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:13.05.2024
Työn kesto:6 – 12 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Toivonen, Iida, iida.toivonen@bolt.works, +358505902548
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: