Lindström

Lindström: Tiimiohjaaja / Nurmo

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 28.03.2024, 15:00
  • Suljettu 20.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lindström: Tiimiohjaaja / Nurmo

Innostutko vauhdikkaasta työympäristöstä ja monipuolisista työtehtävistä? Haemme nyt tiimiohjaajaa Nurmon palvelukeskukseen. Nurmossa sinua odottaa mukava ja kannustava tiimimme!

Tiimiohjaajana työtehtäviisi kuuluu tuotannon sujuvasta toiminnasta huolehtiminen, tekstiilihuoltajien perehdyttäminen ja työpisteiden henkilöstömiehityksen suunnitteleminen yhdessä esihenkilösi kanssa. Osallistut myös työmenetelmien kehittämiseen ja jalkauttamiseen sekä tekstiilihuollon tuotantotyöhön.

Lindström tarjoaa sinulle: 

  • Monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät
  • Vauhdikkaan ja aktiivisen työympäristön
  • Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet omassa työssäsi
  • Mukavan ja kannustavan työyhteisön
  • Vakaan työpaikan ja vastuullisen työnantajan

Vauhdikkaassa pesulaympäristössä oma-aloitteinen ja aktiivinen työote on eduksesi. Annamme tehtäviin kattavan perehdytyksen, joten tärkeintä on innostunut asenne työntekoon ja halu oppia uutta. Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää. Tekstiilien käsittelyn vuoksi työ ei sovi allergikoille.

Työsuhde on vakituinen ja 37,5h/vko. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja palkkaus TES:n mukaan. Työ on vuorotyötä.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin 19.4.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Aija Juurakko-Koivumäki ( aija.juurakko-koivumaki@lindstromgroup.com ja +358 406233273). 

Lindström on yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä, jolla on takanaan jo yli 175 vuoden mittainen historia Suomessa. Kokemus ei kuitenkaan tarkoita jämähtämistä menneeseen – tänä päivänä toimimme Suomen lisäksi 22 eri maassa, kuulumme alamme edelläkävijöihin ja panostamme jatkuvasti palveluidemme kehittämiseen. 5000 työntekijäämme eri maissa pitävät huolen siitä, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme vastuullisesti tuotettuja tekstiilipalveluita, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea.

Osaamisalue: