Mirror Line Oy

Palkkisahaaja

  • Sijainti Karijoki
  • Julkaistu 18.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 18.05.2024, 23:59
  • 18.05.2024, 23:59

Palkkisahaaja

Palkkisahaaja, Mirror Line Oy, Karijoki

Työnantaja
Tule meille Karijoelle valmistamaan Mirror Line liukuovia, säilytysratkaisuja ja tilanjakajia, joita tehdään meillä jo 30 vuoden kokemuksella. Toimintamme taustalla on halu valmistaa pitkäikäisiä, kestäviä ja kotimaisia kalusteita, jotka osaltaan taistelevat nykypäivän kertakäyttökulttuuria vastaan kestäen vuosikymmeniä. Tavoitteenamme on luoda kanssasi pitkäaikainen ja molemmin puolin sitoutunut työsuhde. Välitämme ja pidämme huolta tiimistämme monin eri tavoin. Panostamme avoimeen tiedottamiseen, luomme tiimihenkeä, kuuntelemme ja tunnemme työntekijämme. Työnantajana olemme reilu, huomioonottava ja sopivasti vaativa – eli aika ihana.

PALKKISAHAAJA

Olet tottunut seisomatyöhön sekä valmistavassa teollisuudessa työskentelyyn.
Omaksut nopeasti uusia asioita eikä sormi mene suuhun tietotekniikan kanssa.
Olet tarkka, huolellinen sekä motivoitunut työntekoon. Osaat työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Haemme nyt PALKKISAHAAJAA tuotantotiimiimme.

Työkavereinasi meidän mahtavan Mirrorin tiimin lisäksi sinulla on nykyaikaiset koneet, palkkisahat ja semi-automaattinen tuotantolinjasto. Tehtävänäsi on valvoa sahausta sekä käyttää palkkisahaa mittatilaustuotteiden, kuten ovien ja komeroiden osien sahaukseen. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja työllistyt alkuun osaamistasi vastaaviin tehtäviin. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa (klo 7-15.30).

Laita avoin hakemus alla olevaan osoitteeseen:
tiina.saaranluoma@mirrorline.fi

Palkkaus:sopimuksen mukaan
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Heti sopivan löydyttyä
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Risto Riihiluoma, Puh: 040-744 7638, risto.riihiluoma@mirrorline.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: