Lassila & Tikanoja Oyj

Myyntilähtöinen laatumestari / Turku

  • Sijainti
  • Julkaistu 03.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 23:59
  • 20.05.2024, 23:59

Myyntilähtöinen laatumestari / Turku

Myyntilähtöinen laatumestari / Turku, Lassila & Tikanoja Oyj

Yrityksen kuvaus:

Lassila&Tikanoja

Työn kuvaus:

Onko asiakassuhteiden rakentaminen ja niiden ylläpitäminen sinulle sydämen asia? Jos olet myynnin ammattilainen, joka saa virtaa myyntihaasteiden kohtaamisesta, tuloksen tuottamisesta ja asiakkaiden tyytyväisyydestä, sinä saatat olla etsimämme henkilö kiinteistöjen ylläpitopalveluihimme Varsinais-Suomen alueelle! Etsimme

MYYNTILÄHTÖISTÄ LAATUMESTARIA TURKUUN

Minkälainen pesti on kyseessä? Tässä tehtävässä pääset nauttimaan itsenäisestä ja asiakaslähtöisestä kiinteistöpalvelualan myyntityöstä ja työmme laadun varmistamisesta. Tehtävän tärkein fokus on asiakkaassa, ja työtehtäviisi kuuluu muun muassa:
  – asiakaskokemuksen korkeasta tasosta huolehtiminen
  – asiakashoitosuunnitelmien ylläpito ja laadunseuranta
  – lisä- ja uusmyyntimahdollisuuksien tunnistaminen ja toteuttaminen
  – yhteistyö myyntiorganisaatiomme kanssa isommissa sopimusmyynneissä
  – pelotonta ja rohkeaa puhelintyöskentelyä liittyen niin olemassa olevien asiakkuuksien hoitoon kuin uusasiakasmyyntiinkin.

Olet siis vahvasti asiakkaan arjessa varmistamassa, että homma toimii! Toimipisteesi tulee sijaitsemaan Turussa. Työt voit hoitaa ajoittain myös etänä, mutta suurin osa työajastasi kuluu kuitenkin kentällä, lähellä asiakkaitamme.

Voisitko se olla Sinä? Nautit ja motivoidut tavoitteellisesta työskentelystä ja myynnillisestä arjenpyörityksestä. Osaat poimia asiakaskohteista lisäratkaisujen tarpeet, etkä myöskään pelkää lähestyä potentiaalisia asiakkaita uusilla ratkaisuilla. Luonteeltasi olet ratkaisukeskeinen, helposti lähestyttävä ja nautit erilaisten ihmisen kanssa työskentelystä. Alueen yksikössä työskentelee vahva asiantuntijajoukko, joiden kanssa pääset yhdessä ratkomaan asiakkaidemme arkisia pulmia – olet siis myös vahva tiimipelaaja. Omaat ymmärrystä liiketoiminnasta ja käytät sujuvasti MS Officen sovelluksia. Kommunikoit suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi. Sinulta löytyy aikaisempaa myynnillistä kokemusta, ja erityisesti mieltämme lämmittää, mikäli tunnet kiinteistöpalvelualan entuudestaan.

Miksi valita meidät?
  – Saat mahtavan pestin kehittyä kiinteistöpalvelualan asiantuntijatehtävissä, lähellä asiakasrajapintaa. Saat juuri sinulle räätälöidyn rooliin, jossa pääset näkemään pitkäjänteisesti oman ja koko tiimin kehittymistä sekä sen tuottamaa tulosta!
  – Saat tueksesi ammattitaitoisen tiimin, jossa sinua autetaan onnistumaan sekä esihenkilön, joka on aina valmis sparrailemaan ja varmistaa, että sinä saat loistaa omassa työssäsi.
  – Lisäksi tarjoamme sinulle tavallista kattavamman työterveyshuollon sekä hyvin kattavan sairauskassan, joka korvaa muun muassa reseptilääkkeitä, erikoislääkäri- ja silmälasikuluja!
  – L&T:llä me olemme #huomisellatöissä, eli pääset omalla työlläsi edistämään kiertotaloutta käytännössä ja konkreettisesti hyvittämään oman hiilijalanjälkesi, sekä osallistumaan vastuullisemman kiinteistöpalvelun kehittämiseen!
  – Pohjapalkan lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden provisiotuloihin myynnilliseen menestykseesi perustuen.

Innostuitko? Niin mekin! Hae viimeistään ma 20.5.2024 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakijoita ja edistämme prosessia jo hakuaikana, sillä toivomme saavamme uuden vahvistuksen aloittamaan jo kesäkuun alussa, tai sitten vaihtoehtoisesti lomien vuoksi heinäkuun puolenvälin jälkeen. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä laittamalla viestiä rekry(at)lassila-tikanoja.fi tai soittamalla suoraan aluemyyntijohtaja Petri Salokanteleelle ma 6.5. ja ke 8.5. klo 14-16, tai ti 14.5. klo 11-13 (p. +358503857468). Asiakaskohteidemme luonteen vuoksi valitulta henkilöltä tullaan vaatimaan huumetestaus (huumeseula 6) ennen työsuhteen alkua.

Tutustu meihin lisää:
https://www.lt.fi/fi/yritysasiakkaat/palvelut/kiinteistohuolto
https://www.lt.fi/fi/yritysasiakkaat/palvelut/kiinteistotekniikka
https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/asiantuntijatehtavat

Avainsanat: kiinteistöpalvelut, kiinteistöhuolto, kiinteistöjen ylläpitopalvelut, myyjä, myynti, myyntityö, laadunvarmistus, laatu, Varsinais-Suomi, Turku

Palkkaus:Määritettävä
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:03.06.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Lassila & Tikanoja Lassila & Tikanoja – 000000
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: