Lassila & Tikanoja Oyj

Mekaanisen kunnossapidon asentaja

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 29.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 29.05.2024, 23:59
  • 29.05.2024, 23:59

Mekaanisen kunnossapidon asentaja

Mekaanisen kunnossapidon asentaja, Lassila & Tikanoja Oyj, Tuusula

Yrityksen kuvaus:

Lassila & Tikanoja

Työn kuvaus:

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi – teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Etsimme nyt riveihimme vastuuntuntoista ja oma-aloitteista

MEKAANISEN KUNNOSSAPIDON ASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Suomen alueelle,

Työpisteesi voi sijaita joko Tuusulassa tai Porvoossa. L&T Teollisuuspalveluilla on paljon raskasta kalustoa sekä erilaisia laitteita ja tämä työtehtävä sisältää vaihtelevia huolto- ja korjaustöitä sekä uusien laitteiden rakentamista. Toimintaa meillä on kaikkialla Suomessa ja Ruotsissa työ sisältää jonkun verran toimimista L&T:n eri toimipisteissä, mutta niistä sovitaan aina erikseen. Jos sinulla on koulutustaustaa ajoneuvoasentajan tai kunnossapidon ammattitutkinnosta tai käytännön kokemusta näistä tehtävistä saatat olla etsimämme henkilö. Asentajan tehtävissä ongelmanratkaisukyky sekä omatoimisuus ovat sinun vahvuuksiasi. Lisäksi työtehtävässäsi tuntemus raskaan kaluston korjaamisesta, hitsaamisesta ja kuvienluvusta ovat sellaisia osaamisen aloja mitä me etsimme. Kuvien piirtäminen ja C-luokan ajokortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme loistavan työyhteisön, jossa työtä tehdessä tuki on aina lähellä. Meidän asiakkaamme sekä työntekijät arvostavat meitä työnantajana sekä palveluntuottajana josta kertovat loistavat NPS luvut. Saat vastuullisen tehtävän, jossa pystyt itse vaikuttamaan projektien kulkuun sekä suunnitteluun. Tutustu meihin lisää osoitteessa https://www.lt.fi/rekry

Hae tehtävää mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, kuitenkin viimeistään 31.5.2024. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Sami Hakanen sähköpostitse osoitteesta, sami.hakanen@lassila-tikanoja.fi.

Avainsanat: teollisuus, ajoneuvoasentaja, raskaankaluston asentaja, korjaamo, teollisuuspalvelut, kokoaikainen, kokoaikatyö, Uusimaa, Itä-Uusimaa.

Palkkaus:Määritettävä
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:30.04.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Sami Hakanen – 0500996582
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: