Lassila & Tikanoja Oyj

Kokoaikainen kiinteistönhoitaja Joensuuhun

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 29.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 29.05.2024, 23:59
  • 29.05.2024, 23:59

Kokoaikainen kiinteistönhoitaja Joensuuhun

Kokoaikainen kiinteistönhoitaja Joensuuhun, Lassila & Tikanoja Oyj, Joensuu

Yrityksen kuvaus:

Lassila ja Tikanoja

Työn kuvaus:

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit ja kiinteistöt mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä. Etsimme joukkoomme vahvistusta – oletko se sinä?

KIINTEISTÖNHOITAJA JOENSUUN ALUEELLE

Millaista työtä on tarjolla? Tässä tehtävässä pääset käyttämään koko kiinteistöhuollon osaamistasi asiakaskohteissamme, sillä työtehtäviä on aina ulkotöistä kiinteistötekniikan tehtäviin. Työtä tehdään useissa eri asiakaskohteissa Joensuun alueella. Työn liikkuvan luonteen takia B-ajokortti on välttämätön. Kiinteistöjen monipuoliset korjaus- ja huoltotyöt tarjoavat sinulle runsaasti vaihtuvia tehtäviä, joten aikaisempi kokemus alalta ja kiinteistötekniikan tuntemus on välttämätöntä. Työtehtäviisi tulee kuulumaan mm. sähköisten huoltokirjojen ylläpitoa, paloilmoitin- ja sprinkleritestejä sekä ulkotöissä koneajoa vaativia töitä.

Vaatimuksena on kiinteistöalan perustutkinto sekä vähintään kaksi vuotta työkokemusta. Mikäli sinulta ei löydy alan perustutkintoa, voi vaihtoehtoisesti useamman vuoden työkokemus monipuolisista kiinteistönhuollon tehtävistä riittää kompensaatioksi. Toivomme, että sinulta löytyy jo voimassa oleva työturvallisuuskortti, tulityökortti sekä EA1. Työntekijältä edellytetään reipasta työotetta sekä joustavuutta työaikojen osalta, sillä töitä tehdään tarpeen mukaan klo 4 – 22 välisenä aikana, työpäivät vaihtelevat maanantaista sunnuntaihin. Työ sisältää myös päivystystä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, eli 37,5 tuntia viikossa. Noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta, tässä tehtävässä palkkaus on palkkaryhmän 6 mukainen, eli 14,26 e/tunti.

L&T:n tiimiin kannattaa liittyä, koska:
  – Saat työnantajaksesi suuren suomalaisen, vastuullisen työllistäjän, joka toimii työehtosopimusten mukaan.
  – Saat alan ehtojen mukaisen palkan ja Meillä voit luottaa siihen, että saat palkan juuri sinä päivänä kuin pitääkin ja muut edut ovat sitä mitä pitääkin.
  – Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi sekä monipuoliset ura- ja koulutusmahdollisuudet.
  – Saat käyttöösi modernit ja asianmukaiset varusteet sekä muut tarvittavat välineet onnistuaksesi työssäsi.
  – Yli 20 h/vko työskentelevät saavat 6 kk:n työssäolon jälkeen edun, joka korvaa mm. erikoislääkäripalveluita, Kela-korvattavia reseptilääkkeitä, silmälasikuluja ja paljon muuta!
  – Tehtävässäsi pääset tekemään merkityksellistä työtä ja tekemään kiertotaloudesta totta – ihan joka päivä.
  – Viihdyt töissä ja pääset terveenä kotiin. Huolehdimme työhyvinvoinnistasi, työkyvystäsi ja työturvallisuudestasi joka päivä.
  – Meillä etuihin kuuluu myös esihenkilö, joka on aina valmis sparraamaan.

Odotamme sinulta:
  – Työturvallisuuskorttia sekä B-ajokorttia.
  – Tulityökortti sekä suoritettu EA1 on eduksi.
  – Kiinteistöalan perustutkintoa sekä aikaisempaa kokemusta kiinteistönhoidon parista.
  – Sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään huumetestaus (huumeseula 6) ennen työsuhteen aloitusta.

Kiinnostuitko? Odotamme innolla hakemustasi! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti sopivan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Voit kysyä työpaikasta rekrytointia hoitavalta esihenkilöltä Antti Rädyltä ma-pe klo 8-12 välisenä aikana puhelinnumerosta 050 3851206 tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista mainita viestisi yhteydessä tehtävän ID-koodin 82514. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

Avainsanat: kiinteistöpalvelut, kiinteistöhuolto, kiinteistönhoitaja, kunnossapito, kokoaikainen, kokoaikatyö, kokopäivätyö, kiinteistönhoitaja, kiinteistötekniikka, Joensuu

Katso, millaista työ Lassila & Tikanojalla on:
https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/ura-lassila-tikanojalla

Palkkaus:Määritettävä
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:30.04.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Rekrytointi LT – 00-00
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: