Lapin hyvinvointialue

Sairaanhoitaja, anestesiahoitotyö, Lapin keskussa

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 29.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 15:00
  • 20.05.2024, 15:00

Sairaanhoitaja, anestesiahoitotyö, Lapin keskussa

Sairaanhoitaja, anestesiahoitotyö, Lapin keskussa, 2 paikkaa, Lapin hyvinvointialue, Rovaniemi

Lapin hyvinvointialueella toimiva Lapin keskussairaala on yksi laajan päivystyksen sairaaloista. Osastomme moderneissa ja hyvin varusteluissa uusissa tiloissa työskentelee 70 henkilöä kolmivuorotyössä. Hoidamme useiden eri erikoisalojen potilaita vauvasta vaariin. Käytössämme on 10 leikkaussalia ja 16 heräämöhoitopaikkaa. Olemme kehittäneet toimintaamme ja aloittaneet päiki 23-h toiminnan viime vuonna. Vuositasolla teemme noin 7000 leikkausta, joista päivystystoimenpiteitä on 30%.

Etsimme työstään innostuneita sairaanhoitajia, joilla on hyvät perioperatiivisen sairaanhoitajan taidot ja/tai halu oppia sekä kehittyä työssä.

Leikkaus- ja anestesiayksikön sairaanhoitajana työskentelet aktiivisena osana moniammatillista ja osaavaa tiimiämme. Työ on kolmivuorotyötä. Käytössämme on Lesu-toiminnanohjausjärjestelmä ja Antti-anestesiaohjelma.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön. Meillä on tarjolla kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia leikkaus- ja anestesiayksikön erinäisiä tarpeita huomioiden. Moniammatillisessa tiimissä työskentely tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä jakaa asiantuntemustasi.
Käytössämme on toimintalähtöinen yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joten työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen onnistuu hyvin!
Tehtäväkohtainen palkka on 2 829,14 €/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan. Lisäksi tuemme henkilöstön hyvinvointia mm. Smartum-edulla.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, paineensietokykyä muuttuvissa tilanteissa, kehittämislähtöistä työotetta, tiimityöskentelytaitoja, positiivista asennetta sekä vastuullista työotetta.
Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika. Tehtävään valitun tulee toimittaa hyväksyttävä terveystodistus työnantajan edustajalle ennen tehtävän hoidon aloittamista. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntalain edellyttämään rokotussuojaa. Tehtävän aloitus voidaan sopia joustavasti sopimuksen mukaan.

Lapin ainutlaatuinen ympäristö tarjoaa monipuolista vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet niin aikuisille kuin lapsille ovat moninaiset ja lähellä. Rovaniemi on sopivan kokoinen kaupunki lähellä luontoa, josta on hyvät kulkuyhteydet etelään ja halutessasi olet tunturissa alle tunnissa.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa 20.5.2025 klo 15:00 mennessä. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2 829,14 €/kk
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:3-vuorotyö
Hakemus:Osastonhoitaja Anne Myllymäki, p. 040 4876878, anne.myllymaki@lapha.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: