Lapin hyvinvointialue

Akuuttilääketieteen erikoislääkäri, LKS Rovaniemi

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 15:00
  • 31.05.2024, 15:00

Akuuttilääketieteen erikoislääkäri, LKS Rovaniemi

Akuuttilääketieteen erikoislääkäri, LKS Rovaniemi, 4 paikkaa, Lapin hyvinvointialue, Rovaniemi

Tule toteuttamaan monipuolista ja sopivasti haasteita tarjoavaa työtä Lapin keskussairaalan yhteispäivystykseen Rovaniemelle. Haemme neljää akuuttilääkäriä uusiin virkoihin vahvistamaan nykyistä tiimiämme ja kehittämään akuuttilääketieteen tulevaisuutta Lapissa.

Laajan päivystyksen sairaalana tarjoamme mahdollisuudet ammattitaidon laaja-alaiseen hyödyntämiseen ja sen jatkuvaan kehittämiseen. Käytössämme on täysin modernit ja toimivat työskentelytilat sekä laitteet.

Pääset työskentelemään osana ammattitaitoista työyhteisöä. Yhteistyö eri ammattiryhmien ja muiden erikoisalojen välillä sairaalassa on saumatonta. Erityispiirteenä Lapin alueen päivystystoiminnalle ovat pitkät etäisyydet, vaativat maantieteelliset olosuhteet sekä hyvin toimiva perusterveydenhuollon kenttä.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja halua kehittää akuuttilääketieteen toimintaa Lapin alueella. Koulutusmyönteisyys katsotaan eduksesi. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on akuuttilääketieteen erikoislääkärin tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Lääkärien työ-ja virkaehtosopimuksen (LS) mukaisesti ja palkkaus on uraporrasjärjestelmän ja kilpailukykyisen akuuttilääketieteen paikallissopimuksen mukainen. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Lapin tunturit ovat päivämatkan päässä ja Rovaniemen alue tarjoaa loistavat puitteet arkeen. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 31.05.2024 klo 15:00 mennessä!

Palkkaus:Kiinteä palkka, LS
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Aino Loimu vs. Ylilääkäri
040-6601568
aino.loimu@lapha.fi
Yhteystiedot:aino.loimu@lapha.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: