Lahden kaupunki

Valmennuskoordinaattori (2 kpl)

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 26.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 9:00
  • 20.05.2024, 9:00

Valmennuskoordinaattori (2 kpl)

Valmennuskoordinaattori (2 kpl), 2 paikkaa, Lahden kaupunki, Lahti

Lahden kaupungin elinvoima- ja työllisyyspalvelut rakentaa vetovoimaista, hyvinvoivaa Lahtea nykyisille ja tuleville sukupolville. Osana tätä elinvoimatehtävää kaupunki on käynnistänyt mittavasti ESR+ rahoitetun International Work Lahti-hankkeen.
International Work Lahti (IWL) -hankkeessa edistetään monipuolisesti Lahden seudun vieraskielisten työnhakijoiden työllistymistä avoimille työmarkkinoille. Lisäksi hanke kehittää työnantajille palveluita tukemaan mahdollisuuksia hyödyntää vieraskielisten osaamispotentiaalia rekrytoinneissaan. IWL kuuluu osaltaan International House Lahti (IHL) -palvelubrändiin, joka rakentuu parhaillaan Lahteen. Hankkeen toimitilat ovat Lahden keskustan Kauppakeskus TRIO:ssa Palvelutorilla.

Nyt rekrytoimme kaksi (2) määräaikaista valmennuskoordinaattoria, jotka tulevat toimimaan International Work Lahti-hanke tiimissä 3.6.2024 – 31.12.2026 hankkeen yrityskoordinaattorien työparina.

IWL-valmennuskoordinaattorin tehtävän pääpaino on valmentavalla otteella toteutettavassa asiakastyössä. Valmennuskoordinaattori auttaa matalan kynnyksen palvelumuodoin ja monipuolisella verkostoyhteistyöllä vieraskielisiä työllistymisessä Lahden seudulle. Valmennuskoordinaattori työskentelee arjessa tiiviisti mm. Lahden kaupungin International House Lahti- palvelukonseptin, työllisyyspalvelujen viranomaistiimien ja muiden seudullisten yhteistyökumppanien kanssa. Hän valmentaa asiakasta työnhakutaidoissa, työnhaussa ja rekrytointivaiheessa sekä tukee opinnoissa ja työpaikalla tarpeen mukaan.

Arvostamme soveltuvaa, vähintään alempaa korkeakoulututkintoa tai aiempaa opistoasteen tutkintoa sekä valmennus/ohjaustyökokemusta. Eduksi luemme hyvät esiintymis- ja kielitaitovalmiudet sekä kokemuksen monikulttuurisista työ/toimintaympäristöistä.

Työaika tehtävässä on 36,25 h/vko. Aloitus sopimuksen mukaan, mielellään 3.6.2024. Noudatamme tehtävässä 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi-järjestelmän kautta viimeistään 20.5.2024 klo 9.00. Haastattelemme jo hakuaikana.

Tervetuloa tutustumaan työntekijöidemme arkeen. Tällaista on olla töissä Lahden kaupungilla!

https://www.lahti.fi/tyo-ja-yrittaminen/lahti-tyonantajana/tyontekijatarinoita/

Lahden kaupunki on vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa työntekijöilleen monipuolisesti henkilöstöetuja. Käytössäsi on hyvinvoinnin tukemiseen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu. Lisäksi olet oikeutettu paikallisliikenteen työsuhdematkalippuun, vuosittaiseen polkupyörähuoltoetuun ja sovittuihin lounasetuihin.

Palkkaus:Kiinteä palkka, Tehtäväkohtainen palkka
Työ alkaa:03.06.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Hankepäällikkö Hilkka Kulju, hilkka.kulju@lahti.fi
Yhteystiedot:Kulju, Hilkka, hilkka.kulju@lahti.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: