Kuopion kaupunki

Perusopetuksen tuntiopettaja

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 06.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 12:00
  • 20.05.2024, 12:00

Perusopetuksen tuntiopettaja

Perusopetuksen tuntiopettaja, Kuopion kaupunki, Kuopio

Kuopion kaupungin kasvun ja oppimisen palvelualueella on haettavana perusopetuksen päätoimisen tuntiopettajan virkasuhteinen tehtävä 1.8.2024 alkaen. Tehtävän sijoituskoulu on Von Wrightin koulu.

Tehtäväkuvaus: Tuntiopettajan tehtävät (yleisopetuksen aineet) vuosiluokilla 1 – 6.
Edellytämme hyviä ryhmän hallinnan taitoja sekä kiinnostusta toimia avoimissa oppimisympäristöissä. Eduksi luetaan kiinnostus ja kyky opettaa kaikilla vuosiluokilla 1 – 6 ja myös taito- ja taideaineita. Kyky opettaa alakoulussa ruotsin ja/tai saksan kieltä.

Kelpoisuusvaatimukset: Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/1998 luokanopettajan kelpoisuus.

Arvostamme aiempaa kokemusta opettajan työssä sekä kehittämis- ja kehittymishalukkuutta ja edellytämme sähköisten opetusmenetelmien osaamista. Työyhteisössämme toimiminen edellyttää tiimiosaamista. Lisäksi arvostamme taitoa työskennellä moniammatillisissa yhteistyötehtävissä työyhteisössä sovittujen ohjeiden ja toimintamallien mukaisesti.

Palkkaus: 2887,34-3101,59 € / kk.
Opetustuntien määrä on vähintään 16 vvt.
Tehtävän täyttämisessä noudatetaan tarvittaessa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä tarvittaessa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote ja hyväksyttävä lääkärintodistus.

Kuopion kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja siksi mm. tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan motivaatioon tehtävää kohtaan, ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä hakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita.
Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.
Kun hakijat on kutsuttu haastatteluun, anonymiteetti päättyy ja rekrytoiva esihenkilö voi tutustua tarkemmin haastatteluun kutsuttujen hakijoiden tietoihin.

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2887,34-3101,59 € / kk
Työ alkaa:01.08.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Lisätietoja kuopiorekry@kuopio.fi
Yhteystiedot:Virtanen, Jenni, kuopiorekry@kuopio.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: