Kuntayhtymä Kymppi

Hallinto- ja taloussuunnittelija

  • Sijainti Kauhava
  • Julkaistu 27.04.2024, 0:00
  • Suljettu 13.05.2024, 15:00

Hallinto- ja taloussuunnittelija

Kuntayhtymä Kymppi on uusi kymmenen kunnan yhteinen organisaatio, joka vastaa julkisten työvoimapalveluiden järjestämisestä 1.1.2025 alkaen.

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen HALLINTO- JA TALOUSSUUNNITTELIJAA.

Kuntayhtymän perustamistoimet ja organisaation saattaminen toimintakykyiseksi tehdään vuoden 2024 aikana. Haemme hallinto- ja taloussuunnittelijaa mukaan valmistelutiimiin rakentamaan kanssamme uutta organisaatiota ja täyden kympin työllisyysaluetta.

Hallinto- ja taloussuunnittelija hoitaa laaja-alaisesti kuntayhtymän perustamistoimia sekä johdon tukitehtäviä, joihin sisältyy yleishallinnon, taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon valmistelu-, kehittämis- ja toimeenpanotehtäviä.

On mahdollista, että hallinto- ja taloussuunnittelijan tehtäviin sisältyy vuoden 2025 alusta alkaen osa-alueita kuntayhtymän järjestämisvastuulle tulevasta lakisääteisestä työvoimaviranomaisen tehtävästä erityisesti talouden ja hallinnon osalta. Tehtävässä käytetään julkista valtaa ja se edellyttää virkasuhdetta.

Hallinto- ja taloussuunnittelijan viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava opistoasteen tutkinto.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä monipuolista talous-, henkilöstö- ja kunnallishallinnon osaamista ja työkokemusta kuntasektorilta, hyviä vuorovaikutustaitoja, erinomaisia tietoteknisiä taitoja ja valmiutta uusien järjestelmien käyttöönottoon.

Tehtävän sisältöjä on mahdollista kehittää valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen perusteella.

Työ alkaa 1.6.2024 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja ja hakemukset 13.5.2024 klo 15.00 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta (työavain 599237).

Alajärvi – Alavus – Evijärvi – Kauhava – Kuortane – Lappajärvi – Lapua – Soini – Vimpeli – Ähtäri

Kuntayhtymä Kymppi

Osaamisalue: ,