Korsholms kommun

Skolgångshandledare, Korsholms högstadium

  • Sijainti Mustasaari
  • Julkaistu 19.04.2024, 0:00
  • Suljettu 03.05.2024, 15:00

Skolgångshandledare, Korsholms högstadium

Skolgångshandledare, Korsholms högstadium, 2 paikkaa, Korsholms kommun, Mustasaari

Korsholms kommun söker två skolgångshandledare till Korsholms högstadium i tillsvidare anställning fr.o.m. 12.8.2024 med avbrott för skolans lovtider. Arbetstiden är 32 h/vecka.

Vi söker en person som har intresse för att stöda elevernas utveckling, självkänsla och som uppmuntrar och stimulerar eleverna till egna initiativ och självständighet. Vi förväntar oss att du förbinder dig till teamarbete, har god förmåga till växelverkan och flexibilitet. Vi uppskattar också tidigare erfarenhet inom grundläggande utbildning, ett utvecklande arbetssätt, idérikedom och positiv attityd. Eftersom skolans undervisningsspråk är svenska förutsätter vi att du har god förmåga att i tal och skrift använda svenska.

Som skolgångshandledare bistår du elev/elever i behov av extra stöd i den dagliga verksamheten. Du ger individuell träning, hjälp med material och tekniskt bistånd åt eleven/eleverna i inlärnings- eller andra skolsituationer enligt givna anvisningar. Du befrämjar elevernas utveckling och inlärningsmöjligheter. Du bistår också läraren och specialläraren i den dagliga verksamheten. Arbetet sker i klass, i liten grupp eller med ansvar för enskild elev.

Behörighetskrav är yrkesexamen i pedagogisk verksamhet och handledning: ledare för skolgång och morgon- och eftermiddagsverksamhet eller annan lämplig utbildning. Lön enligt AKTA. Prövotid sex månader. De valda ska innan anställningens början lämna in ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd samt uppvisa ett straffregisterutdrag enligt lag 504/2002. Bifoga behörighetsgivande betyg och intyg.

Vi erbjuder en varm arbetsgemenskap med positiva och inkluderande arbetsteam. Korsholms kommun erbjuder sina anställda motions- och kulturförmåner via det digitala betalningsmedlet Epassi.

Välkommen med din ansökan via Kuntarekry, arbetsnyckel KO499-01-53-24 senast 3.5.2024 kl. 15.
  
Här kan du läsa mera om Korsholms högstadium: https://korsholm.fi/barn-och-skola/grundlaggande-utbildning/vara-skolor/korsholms-hogstadium

Palkkaus:Fast lön, Enligt AKTA
Työ alkaa:12.08.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö, 32.0 timmar i månaden
Hakemus:Rektor Korsholms högstadium: Pia Blomqvist, 044 424 9108, pia.blomqvist@korsholm.fi
Undervisningschef: Linda Felixson, 044 424 0330, linda.felixson@korsholm.fi
Yhteystiedot:Blomqvist , pia.blomqvist@korsholm.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: