Instru optiikka Oy

Silmälääkäri

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 02.01.2024, 8:00
  • Suljettu 27.05.2024, 9:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Silmälääkäri

TULE MEILLE SILMÄLÄÄKÄRIKSI – PÄÄSET OSAKSI AMMATTITAITOISTA JA MUKAVAA TYÖYHTEISÖÄ 

Toivotamme uudet silmälääkärit aina lämpimästi tervetulleeksi tiimiimme. Tällä hetkellä etsimme vahvistusta erityisesti Kemin, Tornion, Vaasan, Kajaanin, Mikkelin sekä Joensuun Instrumentarium-myymälöihin. Yhteyshenkilömme kertoo mielellään myös muista paikkakunnista, minne etsimme silmälääkäreitä. 

Yhteistyö myymälähenkilökunnan ja silmälääkäreiden kanssa on yksi vahvuuksistamme, josta olemme erityisen ylpeitä. Pääset vaikuttamaan yhteisiin käytäntöihin ja toimintatapoihin, käytössäsi on modernit tutkimuslaitteet ja aidosti välittävä työyhteisö. Olemme vakaa ja luotettava, yli 130 vuotta alalla toiminut edelläkävijä, jolla on uskollinen asiakaskunta aina Tammisaaresta Kittilään saakka.  

Tarjoamme sinulle: 

  • Yhteistyön välittävän ja energisen myymälätiimin kanssa 
  • Koko Suomen kattavan asiakaskunnan 
  • Mukavat työskentelytilat, modernit tutkimuslaitteet sekä laadukkaat ja trendikkäät tuotteet 
  • Hyvät henkilökuntaedut 
  • Joustavat ja itsellesi sopivat työajat – voit valita työskenteletkö osa- vai kokoaikaisena sekä pidätkö vastaanottoa yhdessä vai useammassa toimipisteessä

Arvostamme toimivaa ja kannustavaa yhteistyötä ja uskomme siihen, että vain motivoitunut ja hyvinvoiva työyhteisö saa aikaan hyviä tuloksia ja onnistumisia. Haluamme pitää kokonaisvaltaisesti huolta asiakkaidemme näkemisestä ja silmälääkärit ovat tärkeä osa tiimiämme. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: 
Susanna Hyvärinen, yhteyspäällikkö silmälääkäreiden asioissa
susanna.hyvarinen@instru.fi 
Puh: 040 937 0391 

Jätä meille yhteystietosi urasivujemme kautta ja olemme sinuun yhteydessä.  

 

Tietoa Instru Optiikasta 
Me Instru Optiikka Oy:ssä tarjoamme sinulle mahtavan työyhteisön, joka toivottaa uudet työntekijät lämpimästi tervetulleiksi. Olemme vakaa, jo 130 vuotta alalla toiminut, ihmiskeskeinen työnantaja. Toimintaamme ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana. Instrumentarium, Nissen ja Keops ovat Instru Optiikan ketjuja, joten uramahdollisuudet ovat meillä erinomaiset. Lisäksi olemme osa maailmanlaajuista EssilorLuxottica-konsernia, mikä mahdollistaa myös kansainvälisen yhteistyön ja mielenkiintoiset urapolut. EssilorLuxotticaan kuuluvat optisen alan ketjut toimivat yhteensä yli 150 maassa yli 180 000 työntekijän voimin kattaen noin 18 000 myymälän myymäläverkoston. 

Meille on sydämen asia löytää asiakkaan jokaiseen elämäntilanteeseen sopivat näkemisen ratkaisut. See More – Be More! 

Osaamisalue: