KL-Parts Oy

Varaosamyyjä

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 03.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 26.05.2024, 23:59
  • 26.05.2024, 23:59

Varaosamyyjä

Varaosamyyjä, KL-Parts Oy, Lahti

Haemme palvelukseemme

VARAOSAMYYJÄÄ

Lahden toimipaikkaamme

Kasvava, aktiivinen ketjumme palvelee suomalaisia, laatutietoisia autojen omistajia yhteistyössä asiakkaittemme, paikallisten korjaamoyritysten kanssa. Automerkkikohtainen osaaminen on vahvuutemme, ja huollot ja korjaukset kumppaniverkostomme tekee korkealaatuisilla varaosilla.

Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja aktiivinen, oma-aloitteinen asenne työhön. Toivomme autovaraosien tuntemusta ja vahvoja valmiuksia hyvään asiakaspalveluun.

Lähetä lyhyt kirjallinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteella rekry@kl-varaosat.fi 26.5.2024 mennessä. Pyydämme lisäämään viestisi otsikkoon tekstin Varaosamyyjä/Lahti.

Lisätietoja tehtävästä saat jättämällä soittopyynnön samaan sähköpostiosoitteeseen.

Tarjoamme sinulle työn maailman parhaiden tuotemerkkien parissa, erinomaisen työyhteisön, vakaan työnantajan, sekä hyvät osaamisesi, kokemuksesi ja asenteesi mukaiset edut.

KL-Varaosat (KL-Parts Oy) on autovaraosien ja autotarvikkeiden kauppaan erikoistunut yritys, jonka henkilöstön lukumäärä on 70 ja liikevaihto on n. 18 milj. euroa. Kuulumme Kaha-konserniin, joka on osa vapaassa varaosakaupassa Pohjoismaiden suurimpiin kuuluvaa KGK-ryhmää.

Toimipaikkamme sijaitsevat Tampereella, Jyväskylässä, Rovaniemellä, Turussa, Vantaalla, Espoossa, Lahdessa ja Seinäjoella.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: