Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Plasmaleikkaaja

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 18.04.2024, 2:00
  • Suljettu 25.04.2024, 0:42

Plasmaleikkaaja

 

Etsimme asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeeseen 

PLASMALEIKKAAJAA

Pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä, jotka pitävät sisällään muun muassa plasmaleikkausta CNC-plasmaleikkauskoneella, osien viimeistelyä sekä muita yleisiä metallitöitä. Odotamme sinulta metallialan koulutusta tai aikaisempaa kokemusta metallialalta. 

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen sekä motivoitunut työntekijä. Kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan ehdottomasti eduksi, mutta viime kädessä oikea asenne tehtävien tekoon ratkaisee. Työtä tehdään päivävuorossa, mutta mahdollisuus tehdä 2-vuorotyötä katsotaan eduksesi. 

Tarjoamme sinulle 

  • vakituisen työsuhteen
  • täydet viikkotyötunnit
  • yksityisen työterveyshuollon sekä Smartum -liikuntaedun. 

Kiinnostuitko? Laita hakemus tulemaan oheisen linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti oikean henkilön löydyttyä. Jos tietosi löytyvät jo meiltä, hakemuksen päivitykseen riittää soitto p. 040 728 8728 / Johanna Kauppinen. 

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi