Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

MIG/MAG- ja TIG- hitsaajia, Päijät-Häme

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 02.05.2024, 16:00
  • Suljettu 17.05.2024, 0:42

MIG/MAG- ja TIG- hitsaajia, Päijät-Häme

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kokeneita

MIG/MAG- ja TIG- HITSAAJIA 

monipuolisiin hitsaajan tehtäviin. Kokemus on eduksi työtä hakiessa, mutta huomioimme myös uraansa vasta aloittelevat tekijät. 

Odotamme aikaisempaa kokemusta hitsaajan tehtävistä, kuvien lukutaitoa sekä alan koulutusta. Hyvä asenne työtä kohtaan sekä huollinen työn jälki ovat edellytyksiä työssä menestymiseen. Työpaikan sijainnin vuoksi, on oman auton käyttömahdollisuus eduksi.

Tarjoamme Sinulle:

  • kiinnostavat työtehtävät kotimaisessa yrityksessä
  • täydet viikkotyötunnit
  • yksityisen työterveyshuollon

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Mikäli tietosi löytyvät meiltä, voit olla yhteydessä Johannaan p. 040 728 8728

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi