Kiinteistöpalvelu Solina Oy

Palveluohjaaja

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 02.06.2024, 23:59
  • 02.06.2024, 23:59

Palveluohjaaja

Palveluohjaaja, Kiinteistöpalvelu Solina Oy, Kiinteistöpalvelu Solina Oy, Jyväskylä

Toimintamme kasvaessa tarvitsemme tiimiimme vahvistukseksi SIIVOUSPÄÄLLIKKÖÄ /PALVELUOHJAAJAA.
 
Ohjaajana pidät työntekijöistä huolta ja huolehdit käytännön työn sujumisesta. Laadit työvuoroluettelot, ohjaat työtä sekä perehdytät uusia osaajia sekä jo kokeneempia tekijöitä. Käytät asiakaskäynneillä ja lasket tarjouksia. Ohjaajana olet työn organisoinnin mestari sekä myös itse välillä kentällä. Toivomme, että sinulla on kokemusta erilaisista siivouksista ja osaat laskea tarjouksia. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis osaajaa, olemme myös kiinnostuneita henkilöstä, jolla olisi innokkuutta opiskella työhön oppisopimuksella.
 
Meillä on erittäin hyvä työyhteisö ja toivommekin, että myös sinä osaltasi luot positiivisuutta ja hyvää tiimihenkeä ympärillesi.
 
Meillä tehdään hyvin monenlaisia siivouksia: koti-, toimisto-, muutto-, yritys- ja erikoissiivoukset (vahinko-kalma jne).
 
Tervetuloa upeaan tiimiin mukaan, jossa näkyy iloinen tekemisen meininki.
 
Työ alkaa mahdollisimman pian ja työsuhde on vakituinen. Työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin etupäässä kello 06.30-17.00 välillä. Tässä työssä B-ajokortti on välttämätön. Työssä edellytetään suomen kielen taitoa.
 
Työstä maksamme kilpailukykyisen palkan, joka riippuu kokemuksestasi.
 
Lisätietoa tehtävästä antaa Viktoria Räty 045 114 0725. Hakemukset info@siivoussolina.fi tai nettisivujen kautta. www.siivoussolina.fi
 
Lähde kanssamme luomaan ratkaisuja, jotta asiakkaamme voivat käyttää aikansa siihen, mikä on heille tärkeintä.
 
Siivous Solina tarjoaa Keski-Suomen alueella siivous- ja puhtaanapito palveluita kotitalouksille, yrityksille ja rakennustyömaille. Yrityksemme on perustettu vuonna 2007 ja vuonna 2018 aloitimme siivouspalveluiden tuottamisen. Työllistämme 12 henkilöä ja tilausmäärän kasvaessa tarvitsemme lisää työvoimaa palvelemaan asiakkaitamme.

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Räty, Viktoria, info@siivoussolina.fi, +358 45 1140 725
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: