Ketjufi Yrittäjärekrytointipalvelut Oy

Partyland juhlatarvikeyrittäjä

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Partyland juhlatarvikeyrittäjä

Partyland juhlatarvikeyrittäjä, Ketjufi Yrittäjärekrytointipalvelut Oy, Rovaniemi, Rovaniemi

Maailman suurin juhlatarvikkeiden myymäläketju Partyland hakee franchisingyrittäjää Rovaniemelle!

Partyland on erikoistunut onnistuneiden juhlien järjestämiseen. Oli kysymyksessä sitten ristiäiset, häät, syntymäpäivät tai vaikkapa firman juhlat – Partylandista löydät oikeat juhlatarvikkeet tapahtumaasi!

Partyland -myymälästä löydät mm. juhlakoristeita, ilmapalloja, kattaustarvikkeita, naamiaisasuja, peruukkeja ja muita hauskoja somisteita ja tavaroita.

Partylandin franchisingyrittäjänä sinulla on oma yritys ja työskentelet itsellesi. Haluat menestyä perheystävällisen, iloisen, hauskan ja vieraanvaraisen konseptin parissa, joka tuo mielihyvää asiakkaillesi.

Konseptin perusta on Partyland – myymäläsi, mutta yritysmyynnin ja muiden tapahtumien järjestämisen kautta sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet kasvattaa liiketoimintaasi.

Haemme yrittäjiä, joilla on kokemusta vähittäiskaupasta sekä mielellään liikkeenjohtamisesta.

Pidät asiakaspalvelusta ja osaat organisoida myymälän toimintoja. Sinulla on vakaa taloudellinen tilanne ja pystyt tekemään tarvittavat investoinnit oman myymäläsi perustamiseen. Jatkossa sinulla on mahdollisuus perustaa useampia Partyland -myymälöitä.

Partylandin franchisingyrittäjänä saat käyttöösi todistetusti toimivan liiketoimintamallin, jota on käytetty yli 30 vuotta maailmanlaajuisesti, ja jolla on suuret kasvu- ja tuottomahdollisuudet.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä: Ketju.fi / Peter de Jong, rekrytointi@ketju.fi, 020 730 7490.
Lisätietoa: https://ketju.fi/fi/ketju/389/partyland-franchisingyrittaja

www.ketju.fi – sivusto on yrittäjyydestä kiinnostuneiden henkilöiden ja uusia yrittäjiä hakevien ketjujen kohtaamispaikka. Ketju.fi tarjoaa ketjuyrittäjyydestä kiinnostuneille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua erilaisten ketjujen tarjoamiin yrittäjämahdollisuuksiin.

Palkkaus:yrittäjätulo
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö, yrittäjä
Yhteystiedot:Peter de Jong, rekrytointi@ketju.fi, 020 730 7490
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: