Ketjufi Yrittäjärekrytointipalvelut Oy

Arnolds kahvilayrittäjä

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Arnolds kahvilayrittäjä

Arnolds kahvilayrittäjä, Ketjufi Yrittäjärekrytointipalvelut Oy, Kuopio, Kuopio

Suomen ensimmäinen amerikkalaistyylinen leipomokahvilaketju, Arnolds, aloitti toimintansa vuonna 1991. Arnolds on saanut arvostusta pitkäjänteisestä työstään ja palkittu Vuoden Franchisingketju -palkinnolla vuosina 1999 ja 2011.

Kahvilat sijaitsevat kauppakeskusten vilinässä keskeisillä paikoilla ja jokaista Arnoldsia luotsaa itsenäinen yrittäjä. Tuotteiden mausta tai korkealaatuisista raaka-aineista ei tingitä. Arnolds-kahviloissa tarjotaan vain taatusti tuoreita, ensiluokkaisia tuotteita reippaan ja asiantuntevan palvelun kera.

Arnolds-yrittäjä työskentelee itse toimipisteessä, esimerkkiä muulle henkilöstölle omalla toiminnallaan näyttäen. Tärkeintä on halu ja kyky toimia konseptin mukaisesti osana Arnolds-perhettä.

Aiempi yrittäjäkokemus ei ole välttämätön, yhteistyökyky ja elämänmyönteinen asenne merkitsevät enemmän. Mahdollisesta ravintola-alan kokemuksesta on varmasti hyötyä.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä: Ketju.fi / Peter de Jong, 020 730 7490, rekrytointi@ketju.fi.
Lisätietoa: https://ketju.fi/fi/ketju/202/arnolds-bakery-coffee-shop

www.ketju.fi – sivusto on yrittäjyydestä kiinnostuneiden henkilöiden ja uusia yrittäjiä hakevien ketjujen kohtaamispaikka. Ketju.fi tarjoaa ketjuyrittäjyydestä kiinnostuneille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua erilaisten ketjujen tarjoamiin yrittäjämahdollisuuksiin.

Palkkaus:yrittäjätulo
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö, yrittäjä
Yhteystiedot:Peter de Jong, rekrytointi@ketju.fi, 020 730 7490
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: