Keski-Suomen hyvinvointialue

Työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri (Sairaala

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 15:45
  • 31.05.2024, 15:45

Työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri (Sairaala

Työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri (Sairaala, Keski-Suomen hyvinvointialue, Jyväskylä

Työlääketieteen yksikkömme sijaitsee uusissa ja moderneissa tiloissa, jossa käytössämme on uusin teknologia ja välineistö. Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueen Sairaala Novan työlääketieteen poliklinikalle 2.1.2025 alkaen

TYÖTERVEYSHUOLTOON ERIKOISTUVAA LÄÄKÄRIÄ

Tutkimme ammattitautiepäilyjä ja vastaamme niihin liittyviin konsultaatioihin. Potilaat ohjautuvat tutkimukseen lääkärin lähetteellä ja vakuutusyhtiön maksusitoumuksen perusteella. Tutkimukset tehdään yhteistyössä Pirkanmaan hyvinvointialueen työlääketieteen poliklinikan kanssa.

Yhtäaikaisen työlääketieteen poliklinikkajakson aikana työskennellään kuntoutustutkimuspoliklinikalla tehden moniammatillisessa tiimissä vaativia työkyky- ja kuntoutustutkimuksia.

Työlääketieteen poliklinikalla voi suorittaa työterveyshuollon erikoislääkärikoulutuksen työterveyslaitosjakson (6 kk) ja samalla kuntoutus- ja työkyvynarviointijakson (6 kk) yhtäjaksoisesti vuoden aikana.

Tarjoamme erikoistuvalle lääkärille hyvän seniorituen erikoisalan koulutusvirassa sekä Työterveyslaitoksen koulutuksen ja osallistumisen valtakunnallisiin ammattitauteja koskeviin raateihin ja meetingeihin. Koulutusvirkaan ei liity päivystysvelvollisuutta, mutta halutessa sinulla on mahdollisuus päivystää.

Erikoistuvan lääkärin määräaikaisen koulutusviran kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys. Edellytämme tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärien virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virassa noudatetaan koeaikaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvä lääkärien virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!

Palkkaus:Kiinteä palkka, LS
Työ alkaa:02.01.2025
Työn kesto:6 – 12 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

Sami Sabour
Ylilääkäri / työlääketieteen poliklinikka
sami.sabour@hyvaks.fi
p. 050 305 8212
Yhteystiedot:Sabour, Sami, sami.sabour@hyvaks.fi, 0503058212
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: