Keski-Suomen hyvinvointialue

Ohjaaja AMK (Kotihoito, Petäjävesi, Multia)

  • Sijainti Multia
  • Julkaistu 03.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 15:45
  • 20.05.2024, 15:45

Ohjaaja AMK (Kotihoito, Petäjävesi, Multia)

Ohjaaja AMK (Kotihoito, Petäjävesi, Multia), Keski-Suomen hyvinvointialue, Multia

Haemme nyt toimiviin ja vakaisiin työyhteisöihimme vakituiseen työsuhteeseen
 
OHJAAJAA
 
Ohjaajana työskentelet Petäjäveden ja Multian kotihoidon yksiköissä, joissa työtehtävät painottuvat erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden asioiden hoitamiseen ja kotona asumisen tukemiseen. Asiakaskunta painottuu työtehtävässä ikäihmisiin, mutta asiakaskunnassa esiintyy myös muita erityisryhmiä (mm. mielenterveys- ja päihdeasiakkaat, yksinäiset yms.).
 
Ohjaajana huolehdit yhdessä eri verkostojen kanssa siitä, että asiakas saa tarvittavat tukipalvelut kotiinsa. Tehtäviisi kuuluu muun muassa toimia kuntouttavalla arviointijaksolla vastuuhenkilönä, Kelan hoitotukihakemusten ja SAS-hakemusten valmistelu, omaishoitoyhteistyö sekä edunvalvonta-asioiden koordinoiminen yhteistyössä asiakkaan ja omaisten kanssa. Aamupäivisin työ painottuu asiakastyöhön, joka sisältää myös vaihtelevasti hoiva – ja hoitotyötä. Asiakastyö sisältää itsenäisesti tehtäviä asiakaskäyntejä. Tehtävässä tarvitset ajokortin. Työntekijöidemme käytössä on autoja työnantajan puolesta.
 
Työtä teet yhdessä moniammatillisissa tiimeissämme, johon kuuluu lisäksesi lähihoitajia, sairaanhoitajia, vastaavia sairaanhoitajia ja palveluvastaava. Lisäksi teemme vahvaa yhteistyötä arkikuntoutuksen sekä asiakasohjauksen kanssa. Verkostoidut tehtävässä myös koko Keski-Suomen hyvinvointialueen kotihoidon ohjaajien kanssa.
 
Työssä viihtyminen on meille tärkeä asia ja yritämmekin luoda arkeen välillä pientä vaihtelua esimerkiksi pitämällä tiimipalaveria laavulla makkaranpaiston yhteydessä. Varsinaisten työhyvinvointipäivien suunnitteluun on myös jokaisella mahdollisuus vaikuttaa. Ja apua kysellään ja saadaan puolin sekä toisin tiimeissä.
 
Meillä on käytössä Intro-perehdytysjärjestelmä. Lisäksi nimeämme sinulle oman perehdyttäjän, mutta kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva hoitotyön ammattilainen.
 
Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.
 
Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, geronomi) tai aiempi vastaava opistoasteen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai niiden suorittamista työsuhteen alussa.

Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen harkintaan. Luemme eduksi myös palvelujärjestelmän tuntemuksen. Toivomme, että olet kiinnostunut moniammatillisen työn kehittämisestä ikäihmisten parissa. Tehtävässä tarvitaan kykyä ymmärtää ja tunnistaa asiakkaan sosiaaliseen toimintakykyyn, turvattomuuteen ja elämänhallintaan liittyviä haasteita.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Hakemuksia käsitellään ja haastatteluita järjestetään mahdollisesti jo hakuaikana.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Jätä yhteystietosi ja liitä hakemukseesi CV tai hyödynnä halutessasi hakulomakettamme.
 
Tervetuloa meille töihin!

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2627,07 € + mahdolliset
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Annamme mielellänämme lisätietoja, kysy lisää:

Itkonen Saila, palveluvastaava
p. 040 567 9038
saila.h.itkonen@hyvaks.fi
(ei tavoitettavissa 10.-17.5.2024)

Vastaava sairaanhoitaja Titta Vauhkonen
p. 050 336 5436
titta.vauhkonen@hyvaks.fi
Yhteystiedot:Itkonen, Saila, saila.h.itkonen@hyvaks.fi, 0405679038
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: