Keski-Suomen hyvinvointialue

Hammaslääkäri (suun terveydenhuolto, Hankasalmi)

  • Sijainti Hankasalmi
  • Julkaistu 25.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 23.05.2024, 15:45
  • 23.05.2024, 15:45

Hammaslääkäri (suun terveydenhuolto, Hankasalmi)

Hammaslääkäri (suun terveydenhuolto, Hankasalmi), 2 paikkaa, Keski-Suomen hyvinvointialue, Hankasalmi

Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle vakituiseen työsuhteeseen Hankasalmen hammashoitolaan

KAHTA HAMMASLÄÄKÄRIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhde on luonteeltaan kokoaikainen, mutta huomioimme myös toiveesi osa-aikaisesta työstä, kysy lisää.

Hankasalmen kahden hammaslääkärin hammashoitola tarjoaa sinulle hallittavan työkokonaisuuden ja rennon työilmapiirin. Tiimikavereinasi sinulla on ammattitaitoiset suuhygienistit sekä hammashoitajat. Pienehkö hammashoitola mahdollistaa joustavuuden työnsuunnittelun osalta sekä maltillisen asiakasmäärän. Esihenkilön kanssa sinulla on säännöllisesti tiimin palavereja, joihin osallistuu koko hammashoitolan henkilöstö.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn, hyvät koulutusmahdollisuudet ja tuemme ammatillista kehittymistäsi. Konsultaatioapua on saatavilla ja meillä on sujuvat hoitopolut erikoishoitoon (kirurgia, parodontologia, purentafysiologia ja protetiikka, pedodontia, oikomishoito, radiologia).

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Hakijalta odotetaan hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä monipuolista ja sujuvaa kliinisen perustyön osaamista. Kokemus eri-ikäisten potilaiden hoidosta sekä ammatillinen täydennyskoulutus katsotaan eduksi. Lisäksi edellytämme tehtävän kannalta riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärien virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.
Palkka perustuu Lääkärisopimukseen (LS) ja Keski-Suomen Hyvinvointialueella määriteltyyn tehtäväkuvan vaativuuden arvioon. Hankasalmelle on käytössä myös rekrytointilisä, kysy ihmeessä lisätietoja!

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Tutustu Hankasalmeen tarkemmin seuraavasta linkistä:
www.hankasalmi.fi/visit-hankasalmi/

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!

Palkkaus:Kiinteä palkka, LS + rekrytointilisä, ky
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

Hammashoitola Hankasalmi
Mika Lehtinen, apulaisylihammaslääkäri
p. 050 316 3531
mika.lehtinen@hyvaks.fi
Yhteystiedot:Lehtinen, Mika, mika.lehtinen@hyvaks.fi, 0503163531
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: