Keiturin Sote Oy

Vastaava lääkäri

  • Sijainti Virrat
  • Julkaistu 27.04.2024, 0:00
  • Suljettu 12.05.2024, 23:55

Vastaava lääkäri

Haemme 1.7.2024 alkaen vastaavaa lääkäriä Keiturin Soteen.

Vastaavana lääkärinä vastaat Virrat-Ruovesi-alueen lääkäritoiminnasta. Toimit esihenkilönä alueemme muille lääkäreille ja vastaat omalta osaltasi palveluiden laadun hallinnasta yhteistyössä toimitusjohtajan kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat alueen palveluiden tuottamiseen liittyvät hallinnolliset tehtävät ja toiminnan kehittäminen.

Edellytämme valmiutta eri tahojen kanssa tehtävään yhteistyöhön ja uusien toimintojen käynnistämiseen yhdessä yhtiön johtoryhmän kanssa. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on erikoislääkärin pätevyys.

Arvostamme kokemusta johtamisesta ja hallinnollisista tehtävistä.

Toivomme, että olisit koulutusorientoitunut. Teemme yhteistyötä Tampereen yliopiston yleislääketieteen laitoksen kanssa. Meillä on mm. YEK-jakson koulutusoikeus.

Työsopimuksen sisältö on vapaasti neuvoteltavissa. Nojaamme kuitenkin voimassa olevaan lääkärisopimukseen yksityiskohtien suhteen. Työn aloituksesta ja työpanoksesta voidaan sopia joustavasti. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus.

Palkkaus ja työsuhde-edut (esim. asunto, auto, puhelin) ovat erittäin kilpailukykyiset ja niistä on mahdollista neuvotella laajalti.

Keiturin Sote Oy on Pirkanmaan hyvinvointialueen omistama voittoa tavoittelematon in-house -yhtiö. Vastaamme Pohjois-Pirkanmaalla sijaitsevien Virtain ja Ruoveden sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottamisesta. Alueella on noin 10500 asukasta. Toimintamallimme on joustava ja kehitysmyönteinen. Periaate työyhteisössämme on ”Heijasta hyvää”.

Virroilla ja Ruovedellä on puitteet hyvään elämään; kattavat peruspalvelut, loistavat harrastusmahdollisuudet ja upea luonto ympärillä. Virtain kaupunki tarjoaa uusille työntekijöille tukea asumiseen.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi 12.5.2024 klo 23.55 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta (hakuavain 596950) tai sähköpostitse kari.nuuttila@keiturinsote.fi.

Kaipaatko lisätietoja?
Vastaava lääkäri Tuomas Savikkomaa p. 044 715 1695
Toimitusjohtaja Kari Nuuttila p. 044 715 1200

Keiturin Sote Oy

Osaamisalue: