Kainuun hyvinvointialue

Sosiaaliohjaaja

  • Sijainti Kajaani
  • Julkaistu 06.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 15:00
  • 20.05.2024, 15:00

Sosiaaliohjaaja

Sosiaaliohjaaja, Kainuun hyvinvointialue, Kajaani

Lapsiperheiden kotipalvelun sosiaaliohjaajan virkatehtävänä on koko Kainuun lapsiperheiden kotipalvelun hakemusten vastaanottaminen ja kotipalvelua koskevan alkuarvioinnin tekeminen sekä kotipalvelua koskevan asiakaspäätöksen tekeminen. Työtehtäviin kuuluu asiakkuusvastuu; lapsiperheiden kotipalvelun hakemusten käsittely ja asiakkuuksien siirtäminen työntekijöille. Työtehtäviin kuuluu myös palveluohjausta ja neuvontaa sekä verkostotyöskentelyä (mm. lastensuojelu, perheneuvola, neuvola, mielenterveys- ja muut terapiapalvelut, varhaiskasvatus, maahanmuuttajapalvelut.) Työtehtäviin kuuluu myös kotipalvelun tiimikokousten järjestäminen ja yhteistyö perhetyön sosiaaliohjaajan kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §, 32 §) mukainen sosionomi (AMK) tutkinto huomioiden kelpoisuuteen liittyvät siirtymäsäännökset. Arvostamme säädettyjen kelpoisuusvaatimusten lisäksi hakijalta tiettyjä virkatehtävän hoitamisen kannalta tärkeitä lisävalmiuksia ja henkilökohtaisia ominaisuuksia. Virassa tarvitaan hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi oma-aloitteisuus, joustavuus sekä sopeutumiskyky toimia erilaisissa työtilanteissa ovat eduksi. Arvostamme myös aikaisempaa työkokemusta perhetyöstä sekä lapsiperheiden kotipalvelusta.

Työ vaatii liikkumista, joten ajokortti on välttämätön sekä tarvittaessa oman auton käyttömahdollisuus.
Tarjoamme perehdytyksen, työnohjauksen, kehittämismyönteisen ilmapiirin sekä leasingautojen käytön asiakasmatkoihin. Lisäksi Kainuun hyvinvointialue tarjoaa ePassin, työterveyshuollon, kehityskeskustelut sekä kattavaa ja laajaa sisäistä koulutusta henkilöstölle,

Palkkaus on Kainuun hyvinvointialueen vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Milla Siltalalle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun hyvinvointialue, kirjaamo
PL 400
87070 Kainuu
Kuoreen merkintä: ”sosiaaliohjaaja 7200830”
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan sekä todistus rikostaustan selvittämisestä (laki lasten kanssa työskenteleville rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen tehtävän vastaanottamista).

Palkkaus:Kiinteä palkka, 3000,15 €/kk
Työ alkaa:03.06.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Palveluyksikköpäällikkö Milla Siltala, puh. 044 710 0375, milla.siltala@kainuu.fi
Yhteystiedot:0447100375
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: