Joensuun kaupunki

Päätoiminen tuntiopettaja (erityisluokanopettaja, Kieku- ja VALO-opetus), Pielisjoen koulu

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 12.04.2024, 9:00
  • Suljettu 26.04.2024, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Päätoiminen tuntiopettaja (erityisluokanopettaja, Kieku- ja VALO-opetus), Pielisjoen koulu

Joensuussa annetaan ryhmämuotoista valmistavaa opetusta (VALO) useassa eri alakoulussa ja yhdessä yläkoulussa. Yläkoulussa on omat VALO-ryhmät eri vuosiluokkien oppilaille. Joensuussa on tällä hetkellä lähes 20 valmistavan opetuksen ryhmää sekä kielitietoisen tuen opetusryhmiä useammassa koulussa. Kieli- ja kulttuuriryhmien opetuksessa (Kieku) ja Kieku-tiimissä työskentelee useita kymmeniä kielitaitoisia ohjaajia sekä hanketyöntekijöitä. Valmistavaan opetukseen kuuluu Joensuussa myös tärkeänä osana Perhekoulu, jonka järjestämisestä vastaavat Kieku-tiimin ohjaajat ja hanketyöntekijät. Perhekoulu tukee opettajan työtä yhteistyön ja kotouttamisen näkökulmasta viikoittain. Kieku-tiimi valmistaa opetukseen materiaaleja ja on aktiivisesti mukana valmistavan opetuksen toiminnallisten tuntien toteutuksessa. 

Löydät lisätietoa kieku-opetuksestamme: www.joensuu.fi/kieli-ja-kulttuuriryhmien-opetus ja  www.instagram.com/mahdollisuuksienmatkalaukut/

 

Tule mukaan innostuneeseen ja monitaitoiseen joukkoomme! 

Haemme nyt kahta päätoimista tuntiopettajaa (luokanopettaja tai erityisluokanopettaja) perusopetukseen valmistavaan opetukseen ja kieli- ja kulttuuriryhmien opetukseen

Tehtävä sijoittuu yläkoulun perusopetukseen valmistavaan opetukseen. 

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (KelpoA 986/1998) mukaisesti.

Hakijan eduksi katsotaan 1) kokemus valmistavasta opetuksesta, 2) S2-opinnot  ja/tai kokemus maahanmuuttajaoppilaiden opetuksesta perusopetuksessa 3) kielitaito sekä 4) ICT-osaaminen.  Eduksi voidaan katsoa myös muu monipuolinen pedagoginen osaaminen. Tehtävä edellyttää hyviä ryhmänhallinta-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Hakijan tulee vastata yllä mainittuihin hakukriteereihin numeroidusti oman osaamisensa ja näyttöjensä perusteella varsinaisessa hakulomakkeessa (ei liitteessä). Haastatteluun kutsuttavat valitaan kelpoisuuden sekä edellä mainittujen kriteerien pohjalta. Mahdollinen dokumentaatio kriteerien täyttymisestä esitetään haastattelussa. Lopullinen valinta tehdään kokonaisarvioinnin ja haastattelussa esille tulleen soveltuvuuden perusteella.

Palkkaus kunnallisten virka- ja työehtosopimusten mukaan.

Tehtäviin valittujen on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan koulutus- ja nuorisojohtajalle määrättynä aikana sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävä täytetään  5.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työpaikkamme ovat savuttomia.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hakuaika päättyy 26.4.2024 klo 15.00.

Lisätietoja tehtävistä antaa virka-aikana palvelupäällikkö Maria Pikkarainen, puh. 050 356 5464 tai maria.pikkarainen@joensuu.fi

Osaamisalue: