Joensuun kaupunki

Päätoiminen tuntiopettaja (kotitalous ja englanti), Pyhäselän koulu

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 24.04.2024, 9:00
  • Haku päättyy 08.05.2024, 15:00
  • 08.05.2024, 15:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Päätoiminen tuntiopettaja (kotitalous ja englanti), Pyhäselän koulu

Päätoiminen tuntiopettaja (kotitalous ja englanti), Pyhäselän koulu

Tervetuloa töihin Pyhikseen! Olemme pieni ja viihtyisä Joensuun kaupungin yksikkö, 25 kilometriä Joensuun keskustasta etelään. Toimimme tiiviinä yläkoulu—lukio-pakettina ja meillä pääsetkin osaksi yhteisöä, jossa pääset toteuttamaan omaa visiotasi opetus- ja kasvatustyössä niin, että tukea ja apua arkeen löytyy varmasti. Töissä viihtyminen on meille tärkeä arvo.

Haemme joukkoomme oman työnsä ja opetuksensa kehittämisestä kiinnostunutta ja innostunutta opettajaa kotitalouden ja englannin opettajan tehtävään. 

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (KelpoA 986/1998) mukaisesti.

Valittavalta opettajalta toivomme muodollisen pätevyyden lisäksi 1) kokemusta kotitalouden opettamisesta yläkoulussa, 2) kokemusta englannin kielen opettamisesta yläkoulussa, 3) oppilaslähtöistä, myönteistä ja motivoitunutta asennetta opetukseen, 4) joustavuutta kouluarjen tilanteissa ja 5) halua kehittää omaa opettajuuttaan. Lisäksi hakijalta edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. 

Hakijan tulee vastata yllä mainittuihin hakukriteereihin numeroidusti oman osaamisensa ja näyttöjensä perusteella varsinaisessa hakulomakkeessa (ei liitteessä). Haastatteluun kutsuttavat valitaan kelpoisuuden sekä edellä mainittujen kriteerien pohjalta. Lopullinen valinta tehdään haastattelussa esille tulleen soveltuvuuden perusteella.

Palkkaus kunnallisten virka- ja työehtosopimusten mukaan.
 
Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan koulutusjohtajalle määrättynä aikana sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. 

Tehtävä täytetään 6.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Työpaikkamme ovat savuttomia. 

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hakuaika päättyy 8.5.2024

Lisätietoja virasta antaa virka-aikana Pyhäselän koulun ja lukion va. rehtori Jenni Kervinen, puh. 050 315 6609 tai sähköpostitse jenni.kervinen@joensuu.fi.

Osaamisalue: